Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2015 » Квітень » 15 » Жителі Мелітополя пробігли крос заради життя і здоров'я
11:35
Жителі Мелітополя пробігли крос заради життя і здоров'я

 

БЛАГОДІЙНИЙ  КРОС

 

 

Біля входу в парк ім. Горького 7 квітня відбулося

свято здоров'я - мелітопольці збирали кошти

для маленьких мешканців міста, які страждають

від важких захворювань, а також змагалися

в легкоатлетичному бігу.

 

 

 

 

 

 

 

 

У сонячний день на благодійну акцію, організовану з ініціативи представників міської влади, Мелітопольської первинної організації Національної спілки журналістів України, благодійної організації «Сяйво надії», міського товариства Червоного Хреста вийшли близько 200 осіб, бажаючих допомогти нужденним і заодно зміцнити своє здоров'я. Участь у зборі пожертвувань взяли школярі, студенти, співробітники підприємств, представники міської влади та громадськості.

 

 - Сьогодні ми з вами відзначаємо чудове свято - День здоров'я. Я дуже радий, що це свято зібрав стільки людей різних професій і віку. Мета свята - привернути увагу максимальної кількості городян до здорового способу життя, і надати допомогу тим, хто цього потребує. Сьогодні ми побіжимо не тільки за себе, але і за чотирьох маленьких мелітопольців, адже здоров'я - найголовніше, що є у людини, - звернувся до учасників і гостей секретар міськради Сергій Мінько.

 

Як розповіла представник благодійної організації «Сяйво надії» Світлана Черткова, дітки, які хворі на ДЦП, теж хочуть більше рухатися, але не можуть це робити через страшний діагноз. Зінченко Віра і Прокопова Наташа - маленькі дівчатка з великою бідою - важка хвороба не дає їм повноцінно розвиватися. Щоб перемогти хворобу, їм потрібно пройти своєчасний курс лікування.

 

 - Для Прокопової Наташі вже були зібрані кошти жителями Мелітополя. Єгор Лябах потрапив в автомобільну катастрофу і дивом залишився живий, а у рідних немає коштів, щоб продовжити його реабілітацію. Мелітопольці і жителі всієї України пожертвували 40 тис. грн для Віталіка, щоб його підтикати з високою легеневою гіпертензією, потребує подальшого лікування, і продовження терапії, що життєво важливо! Ми просимо допомогти цим діткам стати на ноги, і пам'ятайте - допомагаючи іншим, ви допомагаєте собі, - закликала не залишатися осторонь волонтер.

 

 

 

 

Глава Мелітопольського осередку міського Товариства Червоний Хрест Наталія Жадан разом із Сергієм Мінько вручили представникам шкіл міста, які прийшли на свято, новенькі аптечки першої медичної допомоги - вона повинна бути в кожному навчальному закладі.

 

 

 

 

Для тих, хто не встиг з ранку розім'ятися і приготуватися до пробігу, вихованці спортшколи №1 в синьо-жовтих костюмах провели ритмічну зарядку.

 

 

 

 

Після розігріву учасники приготувалися до старту - їм необхідно було подолати дистанцію 1000 м.

 

У жіночому заліку 3 місце зайняла студентка МДПУ Дар'я Кобзєва, на другій позиції опинилася учениця СШ №14 Тетяна Лапіна, а кращою бігункою стала студентка ТДАТУ Гогунська Анастасія.

 

У забігу серед чоловіків третє місце виборов студент МДПУ Гуль Іван, срібло дісталося так само майбутньому педагогу Миколі Сакуну, а перше місце зайняв студент Мелітопольського коледжу ТДАТУ Андрій Калініченко. Переможець каже, що сьогодні він перевершив самого себе.

 

 - Я сьогодні ставив для себе мету перемогти, хотілося виграти! Зазвичай цю дистанцію я пробігаю за три хвилини, а сьогодні побив власний рекорд - за 2:37, а на змаганнях я пробігав за 2:52. Я приємно здивований! - Каже хлопець

 

 

 

 

Протягом півтори години було зібрано 958 грн. Ці кошти будуть направлені на лікування Прокопової Наташі, Зінченко Віри, Лябах Єгора, і щоб підтикати Віталіка.

 

 

 

Переможці змагань були нагороджені солодкими призами та дипломами.

 

Однак даною акцією збір коштів, не закінчується. Просимо Вас не залишатися байдужими до проблем важкохворих дітей.

 

 

Автор- Ольга Артех

 

 

Фото - www.ria-m.tv

Джерело:

http://ria-m.tv/news/32028/gorojane_probejali_kross_radi_jizni_i_zdorovya_(foto).html

 

Переглядів: 644 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Субота, 20.04.2024, 03:27
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 360
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024