Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2015 » Квітень » 15 » Надходження пожертв для постраждалих від пожеж у Хакасії
21:39
Надходження пожертв для постраждалих від пожеж у Хакасії

 

У  КІЛЬЦІ  ЛІСОВИХ  ПОЖЕЖ

 

 

 

Пожертви благодійників для постраждалих від

лісових пожеж в Республіці Хакасія різними

шляхами надходять у тутешній Червоний Хрест.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

На Великдень, 12 квітня, на території Республіки Хакасія почалися масові пожежі. Безліч людей позбулися відразу даху над головою, засобів до існування, отримали травми. Червоним Хрестом організована благодійна акція, в ході якої здійснюється збір пожертв для надання допомоги жителям республіки, постраждалим від пожеж.

 

На 14 квітня 2015 відділеннями Російського Червоного Хреста в Республіці Хакасія зібрано пожертвувань на суму 16 850,00 рублів. Всі зібрані кошти будуть витрачені на видачу допомоги постраждалим від пожеж в Хакасії.

 

На 14 квітня 2015 відправлено 4 легкових і 3 вантажних автомобіля з одягом, взуттям, посудом, продуктами харчування, постільними речами, домашнім начинням та іншими видами гуманітарної допомоги та передані постраждалим в населених пунктах Боградського, Орджонікідзевського, Усть-Абаканського, Ширинського районів.

 

Червоний Хрест дякує кожному, хто взяв участь в акції допомоги постраждалим від пожеж у Хакасії, просить кожного надати посильну допомогу в зборі і відвантаженні гуманітарної допомоги, доставки її в постраждалі населені пункти.

 

Довідково:

Станом на 15 квітня від лісових пожеж загинули 23 особи, 2 тисячі мешканців Хакасії залишилися без даху над головою. Більша частина пожеж локалізована, але ще 100 вогнищ загорання залишаються, які становлять поки що серйозну загрозу оточуючим лісовим масивам.

Протягом 14 квітня у Сибірському федеральному окрузі РФ лісові пожежі поширилися на площу майже 58,2 тис. га, тоді як у вівторок охоплювали лише 13,97 тис. га. Про це йдеться у повідомленні прес-служби департаменту лісового господарства у Сибірському федеральному окрузі РФ, передає УНН.

"На ранок середи, 15 квітня, в (Сибірському федеральному - ред.) окрузі діє 156 лісових пожеж на площі 58 189,8 га", - йдеться у повідомленні.

Також зазначається, що за минулу добу на землях лісового фонду цього округу ліквідовано 51 лісову пожежу на площі 7,147 тис. га.

"Основними причинами загорянь стали необережне поводження з вогнем місцевого населення і сільгосппали", - додали у відомстві.

За повідомленням, пожежі тривають в Забайкальському краї (112 на площі 56,59 тис. га), Республіці Бурятія (41 на площі 1,44 тис. га), Республіці Тива (2 на площі 150 га), Іркутської області (1 на площі 7 га).

"Особливий протипожежний режим введений на всій території Іркутської області, Республіки Алтай і Забайкальського краю, в 18-ти районах Республіки Бурятія, в одному районі Красноярського краю. Режим надзвичайної ситуації діє на всій території Забайкальського краю і Республіки Хакасія, в 4-ох районах Республіки Бурятія, в одному районі Красноярського краю", - зазначили у департаменті.

 

Фото – з відкритих джерел в Інтернеті

Джерело:

http://redcross19.ru/news/20150414314

 

Переглядів: 578 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 19.04.2024, 04:02
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 360
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024