Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2015 » Квітень » 16 » У Запоріжжі делегацію посольства Франції цікавило життя вимушених переселенців з Донеччини
15:30
У Запоріжжі делегацію посольства Франції цікавило життя вимушених переселенців з Донеччини

 

ТИСЯЧА СЕРТИФІКАТІВ ДЛЯ  ПЕРЕСЕЛЕНЦІВ

 

 

 

15 квітня в міськвиконкомі Запоріжжя відбулася

зустріч представників міської влади з делегацією

Посольства Франції в Україні.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

У ній взяли участь: секретар міської ради Роман Тарана, заступник міського голови Валерій Едель, директор французького культурного центру «Альянс-Франсез» у Запоріжжі Людмила Богданівська.

 

Перший секретар Посольства Франції в Україні Жюлі Фор розповіла про головну мету візиту - надання гуманітарної допомоги вимушеним переселенцям з Донецької та Луганської областей, що тимчасово проживають в Запоріжжі.

 

Проект реалізується організацією Товариства Червоного Хреста України, гіпермаркетом «Ашан», за фінансової підтримки Посольства Франції в Україні.

 

Французька сторона передала тисячу сертифікатів для покупки продуктів харчування переселенцям.

 

Жюлі Фор цікавили питання щодо ситуації в місті, забезпечення безпеки, надання допомоги та працевлаштування вимушених переселенців. Також у ході зустріч сторони обговорили можливу співпрацю.

 

Секретар міської ради Роман Таран відповів на питання, що цікавлять представників Посольства, зазначивши, що політична ситуація в місті стабільна. На постійному контролі міської влади - питання забезпечення тимчасовим житлом, надання допомоги вимушеним переселенцям. Крім того, підтримку надають волонтери, громадські організації, представники бізнесу.

 

Також Роман Таран поінформував про промисловий потенціал обласного центру, заходи з енергоефективності та енергозбереження, які передбачені в рамках реалізації Муніципального енергетичного плану.

 

«Запоріжжя готове до співпраці і розвитку партнерських відносин з французькою стороною. Цілком у наших силах налагодити ефективні економічні, культурні, туристичні зв'язки», - підсумував Роман Таран.

 

 

Фото – з відкритих джерел в Інтернеті

Джерело:

http://www.vv.com.ua/news/89342

 

Переглядів: 682 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Четвер, 25.04.2024, 03:43
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024