Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2015 » Квітень » 18 » З професійним Днем ​​Червоного Хреста України Мелітопольську МО ТЧХ привітала міська влада, меценати і переселенці
09:06
З професійним Днем ​​Червоного Хреста України Мелітопольську МО ТЧХ привітала міська влада, меценати і переселенці

 

СВЯТО  ДОБРОТВОРЦІВ

 

     

     Напередодні Дня заснування Товариства  Червоного

     Хреста України, який відзначається 18 квітня,

     представники міської влади, волонтери та

     переселенці привітали патронажних сестер

     милосердя і їх керівництво з професійним святом.

 

 

 

 

 

 

 

Першою до голови Мелітопольської міської організації Товариства Червоного Хреста України Наталії Жадан зі словами привітання звернулася керуючий справами виконкому Олена Дубініна:

 

 

 

 

- У Мелітополі є вогнище добра, милосердя, уваги. І ми вас сьогодні вітаємо від імені секретаря міськради Сергія Мінько, всього депутатського корпусу, жителів міста і всіх, хто стає нашими мешканцями, з Днем заснування Червоного Хреста України. Здоров'я, благополуччя, радості! Бажаю вам багато спонсорів і меценатів, а ви, у свою чергу, оточуйте турботою і увагою тих, хто цього потребує, - побажала вона.

 

 

 

 

Начальник міського управління Пенсійного Фонду Світлана Христова сказала, що медичні сестри Червоного Хреста дійсно дарують тепло і опіку всім, хто цього потребує - це підтверджує тривалий досвід співпраці з ними.

 

- Таких добре організованих колективів як ваш, у нас, напевно, більше немає. Причому, це колектив, який робить добро. Ми з ними працюємо вже протягом багатьох років. Весь пенсійний фонд і люди похилого віку знають їх. Дай вам Бог здоров'я, ми вас дуже любимо!

 

 

 

 

Світлана Володимирівна вручила Подяки сестрам милосердя Червоного Хреста Світлані Алехановій, Ользі Болдиревій, Олені Мірошкіній і Ніні Поповій. Крім цього, Червоному Хресту піднесли солодкий подарунок - величезний торт.

 

Слово надали і головним меценатам, які протягом року забезпечують штаб з надання екстреної допомоги переселенцям продуктами і предметами першої необхідності. Наталія Жадан зазначила, що завдяки Мелітопольській Євангельській Баптистській церкві, місту є чим допомагати вимушеним «гостям».

 

- Мені здається, що за всі п'ять років, які я живу в Україні, такого важкого року як цей, ще не було. Україна стає моєю другою Батьківщиною, і коли важко вам, важко і мені, коли плачете ви, плачу і я. Я багато думаю про те, як ще можна допомогти знедоленим. Я часто спілкуюся з колегами з Кореї, і ми разом думаємо, як можна це зробити, - звернувся до присутніх пастор Кім Хоан-Сам.

 

До численних привітань приєдналися і вимушені переселенці. Мешканка Горлівки Олена перебуває в нашому місті вже близько восьми місяців, і вже встигла закохатися в Мелітополь.

 

- Я все життя жила в Горлівці, а зараз я бачу яким є ваше місто, є з чим порівняти. У вас чудове керівництво, дуже чисті і охайні вулиці, парки, сквери. Дуже гарне місто, ним дійсно опікуються з любов'ю. Хочу привітати Червоний Хрест України зі святом! Спасибі, що ви нам допомагаєте, - сказала вона, і додала, що місто дійсно робить дуже багато добрих справ для тих, хто приїжджає сюди з окупованої Донеччини.

 

Автор - Ольга Артех

 

 

Фото – www.ria-m.tv

Джерело:

http://ria-m.tv/news/32605/s_professionalnyim_dnem_krasnyiy_krest_pozdravila_gorodskaya_vlast_metsenatyi_i_pereselentsyi_(foto).html

 

Переглядів: 817 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 19.04.2024, 23:48
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 360
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024