Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2015 » Квітень » 18 » Запорожці у парку «Дубовий гай» відзначили День здоров'я.
18:17
Запорожці у парку «Дубовий гай» відзначили День здоров'я.

 

СВЯТО ЗДОРОВ'Я У НАЩАДКІВ ЗАПОРОЖЦІВ

 

   

   Незважаючи на дощову погоду, у парку відпочинку

   «Дубовий гай» запорожці сьогодні відзначили

   День здоров'я. Діти і дорослі змогли не тільки

   весело провести час, але й отримати необхідні

   знання про здоровий спосіб життя.

 

 

 

 

 

 

 

- День здоров'я - це щорічне свято. Воно уже стало традицією для молодіжної ради. Ми займаємося популяризацією здорового способу життя і сімейного відпочинку. Діти можуть не тільки провести час на свіжому повітрі, але й активно зайнятися спортивними іграми, - зазначила глава молодіжної міської ради Вікторія Агентаєва.

 

 

 

 

За її словами, захід розрахований не тільки на дітей. Активну участь у спортивних змаганнях також бере молодь. Вікторія підкреслила, що секрет її здорового способу життя - це гармонія в душі і сім'ї, коли дорослі і діти разом із задоволенням займаються спортом.

 

 

 

 

Учасникам свята також розповіли про надання першої допомоги. За словами голови Товариства Червоного Хреста в Орджонікідзевському районі м. Запоріжжя Юлії Пасхіної, Червоний Хрест постійно проводить курси з надання першої допомоги, а також із використанням манекена навчають запорожців, як робити серцево-легеневу реанімацію.

 

 

 

 

Городян також вчать надавати допомогу при інфаркті, інсульті та кровотечах. З кожним роком все більше людей хочуть розширити свої знання в медицині.

 

 

 

 

За словами Юлії Пасхіної секрет здорового способу життя простий - не нервувати і більше усміхатися. Позитивні емоції допомагають подолати безліч хвороб і труднощів.

 

 

 

 

Дітям в ігровій формі пояснили, що не потрібно боятися лікарів.

 

 

 

 

Малюки надавали першу невідкладну допомогу хворим «звірям», а після цього відводили їх до доктора Айболита. Роман прийшов на свято з донькою, разом вони дружно брали участь у конкурсах і весело провели час.

 

 

 

 

- Здоровий спосіб життя - це завжди добре. І здоров'я нашого підростаючого покоління зараз в пріоритеті. Зараз ми будемо бігати, брати участь у конкурсах, шукати звірів і вмовляти їх піти до лікаря Айболита, - розповів він.

 

 

 

 

Десятирічний Ерік не з чуток знає про здоровий спосіб життя - він щоранку робить зарядку і любить грати у футбол. На сьогоднішньому заході він намагався виграти в одному з конкурсів. "Я грав у м'яч, обводив кеглі. Найбільше мені сподобалося бігати по пеньках", - сказав Ерік.

 

 

 

 

Запорізькі рятувальники нагадали городянам про правила безпеки і продемонстрували дітям аварійно - рятувальну пожежну машину.

 

 

 

 

- Розповіли, що потрібно робити при виявленні вибухонебезпечних предметів, показали необхідний набір речей при евакуації. Це ми зробили для того, щоб людина змогла зібратися у дорогу в короткі терміни, - зазначив начальник сектору організації піротехнічних робіт ГУ ДСНС України в Запорізькій області Олександр Юрковський. - Ось аварійно - рятувальна машина. З її допомогою можна діставати людей із пошкоджених автомобілів.

 

 

 

 

…Свято пройшло у теплій і дружній атмосфері з турботою про здоровий спосіб життя великих і малих мешканців м. Запоріжжя.

 

 

 

 

Автор -Анастасія Осика, РепортерUA

 

 

Фото - автора

Джерело:

http://reporter-ua.com/2015/04/18/zaporozhcy-v-dubovke-otmetili-den-zdorovya-foto

 

 

 

Переглядів: 544 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 29.03.2024, 03:34
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 359
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024