Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2015 » Квітень » 25 » «Здорова нація – 2015. Приєднуйся до руху Червоного Хреста!»
10:33
«Здорова нація – 2015. Приєднуйся до руху Червоного Хреста!»

 

ЮНЬ  ЧЕРВОНОГО ХРЕСТА

 

 

У цьому році благодійний місячник ТЧХ України

проходить під гаслом «Здорова нація – 2015.

Приєднуйся до руху Червоного Хреста!». Беруть

в ньому участь і школярі  Вергунівської ЗОШ І-ІІІ

ступенів, що на Черкащині

 

 

 

 

 

 

 

В рамках місячника у школі проведені уроки здоров’я, безпрограшна лотерея, виставка малюнків на тему здорового способу життя. Переможцями в конкурсі стали: Рудзеєва Вікторія – учениця 7 класу, Кириченко Максим – учень 3 класу та Осадчий Влад – учень 5 класу, котрі отримали грамоти та цінні подарунки від районної організації Товариства Червоного Хреста.

 

 

 

 

Для учнів старших класів  тренер Товариства Червоного Хреста України Любов Коваль провела навчання з питань  надання першої медичної допомоги.

 

 

 

 

Інформуючи присутніх, тренер наголосила, що той, хто хоче надати першу медичну допомогу постраждалому, перш за все, має зберігати спокій, не розгубитися,  та головне – знати як допомогти.

 

Не слід забувати також про власну безпеку. Любов Коваль акцентувала увагу на необхідності виконання будь-яких дій у чіткій відповідності до загальноприйнятих алгоритмів, адже в протилежному разі можна не просто не допомогти людині, а й нашкодити їй. Крім того, якщо постраждалий у свідомості, важливо запитати у нього дозволу про надання йому допомоги.

 

Так, під час тренінгу Любов Андріївна продемонструвала на манекені яким чином проводити серцево-легеневу реанімацію, привести людину у відновне положення, а також інші невідкладні заходи.

 

Всі охочі мали можливість апробувати отримані навички на манекені, поцікавились як діяти в тих чи інших ситуаціях.

 

 

 

 

Директор школи Світлана Марченко наголосила, що акція проводиться також з метою поповнення ресурсів Товариства: одягу, взуття, продуктів харчування, коштів, котрі необхідні сьогодні для надання матеріальної підтримки підопічним Товариства із числа найменш захищених громадян (дітям, інвалідам, малозабезпеченим, хворим на туберкульоз, вимушеним переселенцям та ін.) та разом з педагогічним колективом  зробила скромний внесок в скарбничку Червоного Хреста, придбавши благодійні квитки Товариства Червоного Хреста України «Людина починається з добра».

 

 

 

 

- Будемо вдячні кожному, хто небайдужий до проблем жителів нашого району. Давайте об’єднувати зусилля, підставляти один одному плече у вирішенні наявних проблем. Разом нам вдається зробити більше, –  підсумувала в .о. голови районної організації Товариства Червоного Хреста України Любов Коваль, подякувавши кожному учневі та педагогам школи за їх небайдужість.

 

 

 

 

Всеукраїнський Місячник Червоного Хреста триватиме до 4 травня. І хоч до цієї дати мало залишилося часу, але за ці дні можна встигнути зробити ще чимало добрих справ.

 

 

Фото – www.redcross.ck.ua

За публікацією:

http://redcross.ck.ua/?p=4968#more-4968

 

Переглядів: 635 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Четвер, 25.04.2024, 10:01
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024