Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2015 » Травень » 8 » Сьогодні своє професійне свято відзначили працівники Червоного Хреста на Черкащині
21:37
Сьогодні своє професійне свято відзначили працівники Червоного Хреста на Черкащині

 

ПОДЯКА  ЗА  МИЛОСЕРДЯ

 

 

8 травня працівники Черкаської обласної 

та міськрайонних організацій Товариства

Червоного Хреста України відзначили

Міжнародний день Червоного Хреста і Червоного

Півмісяця. Привітати червонохрестівців завітала

й голова обласної ради Валентина Коваленко.

 

 

 

 

 

 

 

Звертаючись до присутніх, Валентина Коваленко, перш за все, відзначила активну участь Товариства у всіх ініційованих обласною владою заходах, а також подякувала червонохрестівцям за добрі справи. Адже вони не залишають поза увагою жодного жителя Черкаської області, який потребує допомоги чи підтримки.

 

– Мені хочеться щиро подякувати вам, дорогі червонохрестівці, за те, що в останні роки, – роки війни і Революції гідності ви всі проявили себе як надзвичайно активна і потужна організація… проявили себе справжніми добротворцями, долучившись до усіх соціальних і благодійних акції, – наголосила Валентина Михайлівна й побажала усім членам організації і волонтерам, які співпрацюють з ТЧХ, наснаги та вдячності громадян за добрі справи, що заплановані до виконання.

 

 

 

 

Голова обласної ради також нагадала присутнім про відзначення сьогодні Дня пам’яті і примирення та закликала усіх присутніх і надалі бути такими ж згуртованими, єдиними помислами й діями, адже лише «в єдності наша сила. Тільки об’єднавшись, ми здобудемо перемогу».

 

Спеціально до свята Валентина Коваленко вручила колективу Товариства Почесну грамоту облдержадміністрації і обласної ради, а також Почесні грамоти обласної ради членам місцевих осередків ТЧХ.

 

«Сьогодні ми всі разом маємо робити особливий наголос на нашій доброчинності й благодійності. Це найменше, що ми можемо зробити для наших громадян і країни в цілому в сучасних складних умовах життя… І я дуже вдячний вам, шановні колеги, за здійснені численні благодійні акції і заходи, вашу щоденну небайдужість і доброту, що ви проявляєте до наших громадян… Окремі слова подяки вам, Валентино Михайлівно та керівництву області й на місцях за увагу і підтримку нашої роботи, допомогу й ініціативу. Кожному з нас надзвичайно важливо відчувати надійне «плече підтримки» з боку влади. Адже це дійсно так – об’єднуючи наші зусилля, ми маємо можливість зробити набагато більше добра, допомогти більшій кількості громадян», – відзначив голова обласного осередку ТЧХ, депутат обласної ради Іван Гретченко.

 

Принагідно голова обласної ради закликала червонохрестівців взяти участь у пам’ятних заходах із відзначення 70-річчя Перемоги над нацизмом у Європі та вшанувати героїв-визволителів рідної країни різних поколінь.

 

Відділ інформаційного забезпечення та взаємодії із засобами масової інформації Черкаської обласної ради

 

 

Фото –www. vycherpno.ck.ua

Джерело:

http://vycherpno.ck.ua/sogodni-svoye-profesijne-svyato-vidznachili-pratsivniki-chervonogo-hresta/

 

 

Переглядів: 492 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Четвер, 25.04.2024, 03:43
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024