Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2015 » Травень » 15 » Червоний Хрест Мелітополя переобрав голову
12:56
Червоний Хрест Мелітополя переобрав голову

 

ВИСОКА  ОЦІНКА

 

 

 

Мелітопольську міськрайонну організацію

Товариства Червоного Хреста України,

як і раніше, буде очолювати Наталія Жадан.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

В овальному залі ДК ім. Шевченка відбулася 24-а звітно-виборна конференція Мелітопольської міськрайонної організації Товариства Червоного Хреста України.

 

Конференцію відвідали більше ста осіб, серед яких представники громадських організацій, директори навчальних закладів, лікарі, а також депутати облради Геннадій Шанін і Володимир Кюрчев, заслужений лікар України, депутат Запорізької міськради Костянтин Сілін, секретар міськради, в.о. міського голови Сергій Мінько.

 

 

"Я висловлюю слова визнання та підтримки Наталії Вікторівні Жадан, яка вже 6 років керує Товариством Червоного Хреста у Мелітополі. Наші активісти багато допомагали літнім та важкохворим людям, а з середини 2014 р. до нас почали надходити переселенці з Донецької та Луганської областей. І запрацював штаб допомоги для вимушених переселенців. Через їх руки пройшли понад 4 тисячі людей, яким була надана психологічна та матеріальна допомога, а також підтримка в адаптації на території нашого міста. Це колосальний труд", - зазначив Сергій Мінько.

 

 В ході роботи конференції учасники обрали лічильну комісію та затвердили порядок денний. Основними питаннями стали звіт про роботу організації за період з 2010 року по 2015 рік, звіт ревізійної комісії, вибори нового складу правління організації, вибори делегатів на обласну звітно-виборну конференцію.

 

 Про роботу організації розповіла голова Наталія Жадан.

 

"Якщо комусь необхідна допомога, не питай його віросповідання. Скажи лише, оскільки ти в біді, я подбаю про тебе. Тому що і ти, і я - люди. Ці слова належать  організації Товариства Червоного Хреста. Головна наша місія - полегшити страждання, захистити життя і гідність людини. Саме доброта і людяність покладені в основу нашої діяльності", - розповіла Наталія Вікторівна.

 

Організація Товариства Червоного Хреста доклала чимало зусиль для створення Мелітополю іміджу міста-гуманіста і добрих людей.

 

У зв'язку з подіями на сході країни був організований міськрайонний штаб з надання допомоги переселенцям. З першого дня співробітники щодня, без  вихідних, надавали вимушеним переселенцям психологічну долікарську допомогу, вимірювали тиск, направляли в лікарні, видавали гуманітарну допомогу, яку жертвували мелітопольці і жителі району, громадські орагнізації і церкви.

 

Перші місяці, завдяки міській владі, переселенці були повністю забезпечені безкоштовним харчуванням та проживанням. Влітку діти переселенців відпочивали в оздоровчих закладах. До Дня знань отримали шкільні рюкзаки. У День Святого Миколая і на Новий рік діти переселенців отримали солодкі подарунки та святковий концерт. Кожна дитина-переселенець отримала футбольний м'яч від компанії «Юнісеф».

 

Вже 7 років у місті працює франко-італійська програма «Зниження шкоди, позалікарняний медсестринський догляд та підтримка людей, які живуть з ВІЛ-інфекцією». У програмі бере участь 30 осіб, отримують консультації психолога, догляд та медикаменти. Проект починався в 7 областях країни, а на сьогодні залишився тільки у Мелітополі.

 

За підсумками голосування керувати Червоним Хрестом в Мелітополі буде, як і раніше, Наталія Жадан.

 

 

Фото – з відкритих джерел в Інтернеті

Джерело:

http://ria-m.tv/news/34822/krasnyiy_krest_pereizbral_predsedatelya_(foto).html

 

Переглядів: 1039 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Субота, 27.04.2024, 05:16
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024