Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2015 » Травень » 21 » З Черкащини на схід відправився черговий гуманітарний конвой
04:40
З Черкащини на схід відправився черговий гуманітарний конвой

 

МИЛОСЕРДЯ – ЗАПОРУКА СОЛІДАРНОСТІ

 

     

       На схід України з м.Чорнобаї, що в Черкаській

       області, відправили гуманітарний конвой.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

20 травня черговий караван, зібраний силами Чорнобаївських рятувальників, громадської організації "Народна самооборона", районної організації Товариства Червоного Хреста України та звичайних небайдужих мешканців району, - відправився на Східну України.

 

Вже тривалий час Управління Державної служби з надзвичайних ситуацій, попри виконання чисельних завдань за призначенням, приділяє значну увагу і роботі по збору та наданню різноманітної допомоги для тих, хто знаходиться у потребі на Сході України.

 

За рік, що минув від початку збройного конфлікту, при пожежно-рятувальних частинах у районах створені спеціальні збірні пункти, де завдяки активній співпраці із волонтерами та небайдужими жителями Черкаської області акумулюється допомога, яку приносять активісти.

 

Неначе за розкладом вже тривалий час на схід відправляються гуманітарні волонтерські конвої. Вже найближчим часом потребуючі там отримають м'ясо, рибу, овочі, консервацію тощо.

 

 

 

 

Від початку року Чорнобаївщина спорядила на Схід одинадцять гуманітарних конвоїв. Ось і проводити черговий караван до пожежно-рятувальної частини зібралось багато небайдужих людей, які добре розуміють необхідність цієї допомоги.

 

– "Протягом декількох днів поспіль особовий склад Чорнобаївського РС Управління ДСНС у Черкаській області проводив збір продуктів першої необхідності (цукор, крупа, олія, консерви та інше), які в подальшому було направлено на Схід. Ця робота проводилася завдяки, у першу чергу, нашій "Народній самообороні", активній громадській позиції та допомозі багатьох організацій та звичайних людей, – коментує начальник Чорнобаївського РС Управління ДСНС у Черкаській області Дмитро Лесечко.

 

Крім допомоги нашим пораненим захисникам, небайдужі жителі Чорнобаївщини, а також чорнобаївські рятувальники продовжують допомагати і дітям. Тож незабаром автівка з іграшками та одягом для дітей вирушить до місць компактного проживання переселенців зі сходу України.

 

 

Підготувала Ірина МЕЛЬНИК, прес-секретар  Управління ДСНС України в Черкаській області

 

 

Фото: http://ck.mns.gov.ua

За джерелом:

http://pres-centr.ck.ua/tape/49220/

 

Переглядів: 1040 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 19.04.2024, 23:46
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 360
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024