Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2015 » Травень » 27 » ПРООН та ЄС відновили Центри реабілітації інвалідів на Донеччині
09:00
ПРООН та ЄС відновили Центри реабілітації інвалідів на Донеччині

 

ДВА  НОВОСІЛЛЯ

 

       

       Сьогодні, 27 травня, одразу у двох містах Донеччини,- Краматорську

       і  Слов’янську, - відкриють два об’єкти для розміщення внутрішніх

       переселених осіб з особливими потребами.

 

 

 

 

 

 

 

 

Це стало можливим, завдяки спільному Проекту ЄС/ПРООН “Місцевий розвиток, орієнтований на громаду” (МРГ) у партнерстві з обласними, районними, місцевими органами влади та громадськими організаціями.

 

Про це УНН повідомили у прес-службі представництва ООН у Україні.

 

Відбудоване приміщення Донбаського міжрегіонального Центру професійної реабілітації інвалідів відкриють у місті Краматорську 27 травня об 11:00 (вул. Машинобудівників, 32, 1-й поверх), цього ж дня о 13:00 відкриття відбудеться також у місті Словянську, в центральному корпусі санаторію “Слов’янський”.

 

Усього в цих двох відремонтованих будівлях тимчасовий притулок знайдуть близько 400 ВПО з обмеженими фізичними можливостями. В Донбаському Центрі професійної реабілітації інвалідів завдяки Проекту ЄС\ПРООН МРГ спільно з місцевою владою для інвалідів на візках створено можливості для проживання на всіх поверхах приміщення.

 

У Центрі встановлено ліфт, створено систему подачі гарячої води, обладнані та відремонтовані індивідуальні санвузли. Сума безповоротної фінансової допомоги склала 660 тисяч грн.

 

В ортопедичному корпусі санаторію “Слов’янський” повністю відбудовано третій поверх будівлі. Загальний бюджет робіт тут склав понад 960 тисяч грн, з яких сума безповоротної фінансової допомоги Проекту склала близько 770 тисяч грн.

 

ПРООН спільно з Європейським Союзом та в партнерстві з місцевою владою підтримує 21 проект громад щодо відновлення соціальної інфраструктури в семи областях — Дніпропетровській, Харківській, Полтавській, Запорізькій, Одеській, Донецькій та Луганській — на загальну суму в близько 1 мільйон доларів.

 

З 2014-го року в Донецькій області реалізується Третя фаза Проекту ЄС\ПРООН МРГ. У 8 районах області буде реалізовано 32 мікропроекти місцевих громад. У містах Димитров та Добропілля буде реалізовано новий компонент з розвитку міст Проекту задля кращого обслуговування міського житлового сектору.

 

 

Фото – з відкритих джерел в Інтернеті

Джерело:

http://www.unn.com.ua/uk/news/1468349-proon-ta-yes-vidnovili-tsentr-reabilitatsiyi-invalidiv-na-donechchini

 

 

Переглядів: 580 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Четвер, 18.04.2024, 05:20
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 360
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024