Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2015 » Травень » 29 » Ольга Богомолець представила у Львові благодійні проекти допомоги родинам загиблих на Сході України
15:06
Ольга Богомолець представила у Львові благодійні проекти допомоги родинам загиблих на Сході України

 

ЛЮДИ  ДОПОМАГАЮТЬ  ЛЮДЯМ

 

   

    Народний депутат, радник Президента України Ольга

    Богомолець презентувала сьогодні, 29 травня, у Львові

    низку благодійних проектів, які допомагатимуть

    родинам загиблих на Майдані та в зоні бойових дій на

    Сході України, а також мобілізованим

    військовослужбовцям.

 

 

 

На знімку: О. Богомолець на прийомі у голови ЛОДА О. Синютки.

 

Про це інформує прес-служба Львівської ОДА.

 

«Кожна родина є особливою, тому потрібен індивідуальний підхід до сімей, які втратили близьку людину. Всім потрібно спільно працювати над тим, аби допомогти цим людям», – зазначила народний депутат. – Саме тому працює благодійний проект «Люди допомагають людям», унікальність якого полягає у тому, що всю допомогу надають адресно, оминаючи будь-яких посередників. Це повністю прозора система, контрольована та справедлива. Проект «Люди допомагають людям» – це механізм моделі нової соціальної системи взаємовідносин».

 

За її словами, гроші перераховують напряму від людини чи фонду, який хоче допомогти, на особистий банківський рахунок сім’ї. Рахунки, відкриті у банку, є пільговими – банк не бере комісійних.

 

Ольга Богомолець також розповіла про спеціальну книжку «Програма самоуправління для військового», що допомагатиме демобілізованим долати посттравматичні стресові розлади. «Це книжка для тих демобілізованих, котрі не підуть до психологів», – пояснила Богомолець.

 

Окрім цього, вона передала керівникові області примірники та макети книги «Україна: війна, мир і любов» – збірки листів солдатам, що передається бійцям на передову з метою підтримки їхнього бойового духу. Водночас вона повідомила, що проведені тренінги для підготовки психологів.

 

Водночас голова Львівської ОДА Олег Синютка погодився з тим, що ці ініціативи є важливими для військових та їхніх сімей і запевнив у готовності сприяти реалізації таких проектів.

 

Опісля Ольга Богомолець планує зустрітися у Львові зі сім’ями загиблих і пропалих безвісти учасників боїв на Сході України, волонтерськими, громадськими організаціями та військовими комісарами і бізнес-активом Львівщини.

 

 

Фото – з сайту ЛОДА

За джерелом:

http://zik.ua/ua/news/2015/05/29/594240

 

Переглядів: 541 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 19.04.2024, 08:36
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 360
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024