Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2015 » Травень » 30 » Червоний Хрест підбив підсумки роботи за 5 років у Корабельному районі м. Миколаєва
16:11
Червоний Хрест підбив підсумки роботи за 5 років у Корабельному районі м. Миколаєва

 

ЗМЕНШИТИ  СТРАЖДАННЯ  ПІДОПІЧНИХ

 

 

Організація ТЧХ району постійно надає всебічну

допомогу нужденним. Про це йшла мова 28 травня

у Корабельному районі м. Миколаєва, де відбулася

звітно-виборна конференція місцевої організації

Червоного Хреста.

 

 

 

 

 

 

 

 

На даному зібранні обговорили підсумки роботи за 5 років діяльності, а також допомогу іншим установам та організаціям. Досягнень чимало. Але про них можна було говорити раніше. У мирний час. Тепер зовсім інша ситуація в країні, і до цих викликів треба бути готовими. За минулий рік, наприклад, велика увага була приділена допомозі пораненим бійцям в боях на Східній Україні, переселенцям похилого віку, малозабезпеченим сім'ям, які втекли від війни у чім стояли. З ними проводиться психологічна робота і налагоджується забезпечення всім необхідним.

 

 

 

 

Тож районна організація Червоного Хреста не один раз проводила благодійні акції зі збору коштів, які були виділені на потреби пораненим бійцям і їх сім'ям, - підкреслювалося у основній доповіді голови РО ТЧХ Корабельного району м. Миколаєва.

 

 

 

 

Про свою співпрацю з Червоним Хрестом району повідомили у виступах голови сільських рад, а також працівники місцевих лікарень. Як констатував голова Бармашевскої сільської ради Сергій Сергійович Росуха, РО ТЧХ допомагає тим людям, яким це дуже необхідно. «Завдяки Червоному Хресту, ми вручили нашим малозабезпеченим пенсіонерам сухі пайки. Також ми допомогли продуктами і дровами постраждалим людям із зони бойових дій на Сході України. Проблеми вирішуємо по мірі поступлення скарг». - Наголосив Сергій Сергійович.

 

 

 

 

На конференції була присутня директор ТОВ «Золотий колос» Надія Валеріївна Іванова, котра також не раз допомагала РО ТЧХ Корабельного району м. Миколаєва.

 

 

 

 

«Сьогодні дуже радісно усвідомлювати і бачити, що багато людей приєднуються до добрих справ. Я співпрацюю з великим задоволенням і з центральним, і з обласним Червоними Хрестами, а також з організацією ТЧХ Жовтневого району. Ми забезпечуємо харчування, збираємо теплі речі. Спасибі велике, що всі сільські голови приєдналися до цього процесу і в Корабельному районі йде велика робота. Ми проводимо заходи до Дня інвалідів, до 8 березня, ніколи не забуваємо ні ветеранів, ні інвалідів. Працевлаштовуємо також у себе звільнених у запас бійців, які повернулися з фронту», - зазначила Надія Валеріївна.

 

 

 

 

Найактивніших представників ТЧХ та керівників підприємств, які співпрацюють з Червоним Хрестом, відзначили Грамотами.

 

 

 

 

Після цього були обрані нові члени правління РО ТЧХ, а також делегати на обласну конференцію Миколаївської ОО ТЧХ України.

 

 

 

 

«Давно перебуваю в Червоному Хресті. До мене завжди звертаються з різними проханнями, в основному - за нашою продукцією. У зимовий час  гарячі обіди разом з Червоним Хрестом організовуємо. Коли почалися збройні зіткнення на Сході України, ми взяли участь у допомозі вимушеним переселенцям: налагодили збір теплих речей, організували закупівлю продуктів харчування. Я зі свого боку, коли проводжу заходи благодійного плану, завжди прошу Червоний Хрест, щоб вони привезли до нас своїх підопічних. Йде постійний двосторонній зв'язок». - Підсумувала у коментарі свої враження від конференції директор ТОВ «Золотий колос» Надія Валеріївна Іванова.

 

 

 

 

Довідково:

Корабельний район – наймолодший в обласному центрі, який динамічно розвивається у Миколаєві. У грудні 1973 року райцентр Жовтневе (Жовтневе) увійшов до складу м. Миколаєва і став Корабельним районом.

Сьогодні поряд з житловим районом Жовтневе, до складу Корабельного району входять Широка Балка, Кульбакіно і Балабанівка. На березі Бузького лиману в Корабельному районі розташований один з трьох суднобудівних заводів Миколаєва - завод Океан, а так само Жовтневий порт.

  • Загальна площа території розташування району — 60,6 кв км
  • Протяжність зі сходу на захід — 8 км.
  • Протяжність з півдня на північ — 13 км.
  • Чисельність населення станом на 1 жовтня 2011 р. — 79,3 тис. осіб

 

 

Фото - www.nikolaev-city.net

За джерелом:

http://nikolaev-city.net/15387/v-korabelnom-rayone-krasnyy-krest-na-otchetnoy-konferencii-podvel-itog-raboty-za-5-let

 

Переглядів: 684 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 29.03.2024, 16:32
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 359
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 3
Гостей: 2
Користувачів: 1
alexapostolyuk77
Iv. Stepura © 2024