Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2015 » Червень » 3 » Лісівники Черкащини привітали з Міжнародним днем захисту дітей підшефну школу-інтернат
20:04
Лісівники Черкащини привітали з Міжнародним днем захисту дітей підшефну школу-інтернат

 

СВЯТО ПРИХОДИТЬ ВЛІТКУ

 

 

З нагоди Дня захисту дітей лісівники Черкащини

відвідали підшефну Смілянську спеціальну

загальноосвітню школу-інтернат Черкаської

обласної ради.

 

 

 

 

 

 

 

 

До навчального закладу завітали: голова Черкаської обласної ради Валентина Коваленко, начальник Черкаського обласного управління лісового та мисливського господарства Олександр Дзюбенко, директор Смілянського лісгоспу Юрій Сегеда, голова обласної організації Товариства Червоного Хреста України Іван Гретченко, начальник відділу спеціальної і позашкільної освіти Департаменту освіти і науки облдержадміністрації Тетяна Шевченко.
 

 


 

Гості школи ознайомилися з умовами навчання та проживання учнів навчального закладу. Директор Іван Ліпінський розповів про те, чим наразі живе школа, педагогічний колектив та вихованці. А діти приготували для гостей чудовий святковий концерт, на якому продемонстрували свої вміння і таланти – зі співами, танцями, гуморесками.
 


Вітаючи дітей зі святом, Валентина Коваленко побажала їм щасливого дитинства та успіхів у подальшому дорослому житті. Вона також зауважила про велику відповідальність, що лежить на педагогах за долю кожного із вихованців, подякувала усьому колективу на чолі з директором, побажала подальших звершень, задоволення від праці та гідної оцінки їхніх старань з боку держави.
 


Начальник обласного управління лісового та мисливського господарства Олександр Дзюбенко зізнався, що отримав багато позитивних емоцій від концерту, який підготували діти, спільно зі своїми вчителями.

 

Олександр Миколайович побажав школярам й надалі розвивати свої здібності, а ще - успіхів, радісного та змістовного відпочинку під час літніх канікул, щасливого та безтурботного дитинства.


 


 

Добре знають в школі-інтернаті директора Смілянського лісгоспу Юрія Сегеду як постійного гостя, помічника та благодійника. Смілянські лісівники тримають під опікою навчальний заклад, знають про його потреби, проблеми та досягнення. Юрій Юрійович подякував школярам та педагогам за прекрасну концертну програму, привітав зі святом останнього дзвоника та побажав гарних канікул.
 

 

 

 

 

З нагоди свята та на знак подяки й визнання сумлінної праці незмінного впродовж 40 років директора школи-інтернату, Валентина Михайлівна вручила Івану Івановичу Почесну грамоту обласної ради.


Традиційно гості завітали до навчального закладу не з пустими руками. Школярам подарували спортивне приладдя, розвиваючі ігри, солодощі та травневий мед, а закладу передали миючі засоби та засоби гігієни від Червоного Хреста.

 

 

Фото – з відкритих джерел в Інтернеті

За джерелом:

http://novadoba.com.ua/18159-lisivnyky-cherkaschyny-pryvitaly-zi-svyatom-pidshefnu-shkolu-internat.html

 

Переглядів: 649 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 19.04.2024, 03:01
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 360
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024