Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2015 » Червень » 4 » У Лисичанській міській організації Товариства Червоного Хреста України відбулася звітно-виборна конференція
08:13
У Лисичанській міській організації Товариства Червоного Хреста України відбулася звітно-виборна конференція

 

ДОЛАЮЧИ  ТРУДНОЩІ

 

       

 

        В актовому залі Лисичанської міської ради

        відбулася 2 червня звітно-виборна конференція

        міської організації Товариства Червоного

        Хреста України.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

У конференції взяли участь: заступник міського голови Максим Головньов, керівники та співробітники структурних підрозділів Лисичанської міської ради, органів державної влади, підприємств міста всіх форм власності, віце-президент  Товариства Червоного Хреста України, голова Луганської обласної організації ТЧХУ Ольга Кудаєва.

 

 

 

 

Згідно встановленій нормі представництва на міську звітно-виборну конференцію Товариства Червоного Хреста України обрано 117 делегатів. Прибуло – 116.

 

 

 

 

Під час конференції голова міської організації Червоного Хреста Тетяна Бабич відзвітувала про роботу міської організації ТЧХ України за попередні п'ять років.

 

 

 

 

У своїй доповіді Тетяна Станіславівна зазначила, що на сьогоднішній день на обліку в міській організації ТЧХ група підопічних складає 545 осіб. Серед них: 107 - учасники, інваліди та діти ВВВ, 23 - інваліди дитинства, 297 - самотніх літніх людей, інших категорій - 118 осіб. Обслуговують їх 7 патронажних медичних сестер.

 

 

 

 

Починаючи з червня 2014 р., Лисичанська МО ТЧХ України прийняла на себе ще один обов'язок - надання допомоги вимушеним переселенцям із зони бойових дій у Луганській і Донецькій областях.

 

 

 

 

«Діяльність всіх організацій Червоного Хреста базується на 7 основоположних принципах, таких як: людяність, неупередженість, нейтралітет, незалежність, добровільність служби, єдність мети і універсальність - і всі працівники нашої організації засвоїли і дотримуються цих статутних засадничих вимог», - підкреслила голова Товариства.

 

 

 

 

Крім того, Тетяна Бабич висловила подяку секретарю Лисичанської міської ради Михайлу Власову, заступникам міського голови Максиму Сажкових та Андрію Шальнєву, керівникам структурних підрозділів Лисичанської міської ради, підприємств міста, приватним підприємцям, директорам шкіл та дошкільних закладів, волонтерам та учням шкіл за допомогу і підтримку , їх активну життєву позицію, за добре і толерантне ставлення до тих, хто цього потребує, за бажання співпрацювати і допомагати у вирішенні соціальних проблем.

 

 

 

 

У ході конференції делегати заслухали і обговорили доповіді ревізійної та мандатної комісії та обрали правління міської організації ТЧХ, ревізійну комісію міської організації Товариства, вибрали делегатів на обласну звітно-виборну конференцію і делегували представників міської організації в правління Луганської обласної організації ТЧХ України (головний офіс - у Севєродонецьку).

 

 

 

 

Позитивну оцінку роботі Лисичанської МО ТЧХ України за звітний період дала у своєму виступі віце-президент ТЧХУ, голова Луганської ОО ТЧХ України Ольга Кудаєва.

 

 

 

 

 

В організації та роботі конференції активну участь взяли волонтери Червоного Хреста, члени загону першої допомоги, котрими керує Петро Костиря. Під його керівництвом волонтери підготували цікаву презентацію: виставку фотографій та показ слайдів на мультимедійному екрані, а також розмістили в Інтернеті фоторепортажі про цю подію на своїх особистих сторінках.

 

 

 

 

На нову п'ятирічну каденцію переобрана головою Лисичанської МО ТЧХ України Тетяна Бабич. Делегати проголосувало за її переобрання - одноголосно. Це уже трете переобрання, що свідчить само-собою про її ділові і моральні якості. 

 

Ось уже майже рік, як Тетяна Бабич входить у групу Друзі на нашій сторінці у соцмережі Facebook. Тож від імені редакції нашого сайту і Личаківської РО ТЧХ м. Львова, ми вітаємо Тетяну Станіславівну Бабич з переобранням на посаду голови Лисичанської МО ТЧХ України і бажаємо успіхів у нелегкій діяльності на ниві милосердя.

 

 

 

Фото – зі сторінок у соцмережі Facebook Петра Костирі і Тетяни Бабич

За джерелами:

https://www.facebook.com/babichst?fref=photo

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=900489220018459&set=pcb.900489480018433&type=1&theater

http://lis.gov.ua/novosti/2011-03-25-08-03-23/9294-tatyana-babich-osnovnymi-kachestvami-rabotnikov-krasnogo-kresta-yavlyaetsya-chelovechnost-i-dobrota.html

 

 

 

Переглядів: 738 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 19.04.2024, 21:35
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 360
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024