Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2015 » Червень » 4 » У Корабельному районі м. Миколаєва за участю Червоного Хреста відбулась «Бібліотечна мультфільмоманія»
19:47
У Корабельному районі м. Миколаєва за участю Червоного Хреста відбулась «Бібліотечна мультфільмоманія»

 

АНІМАЦІЯ  І  КНИГА

 

 

 

У Корабельному районі м. Миколаєва на базі

дитячої бібліотеки № 8 почалася «Бібліотечна

мультфільмоманія».

 

 

 

 

 

 

 

 

Даний проект буде діяти протягом року, а реалізацією займеться колектив закладу в рамках грантового конкурсу «Територія РУСАЛу - 2015». Проект став переможцем у номінації «Живе місто». Його мета - створити на базі бібліотеки Центр розвитку і дозвілля дітей «Книга +».

 

 

 

 

«У нашому центрі ми плануємо розвивати творчі та технічні здібності дітей і підлітків, - говорить керівник проекту Інна Скворцова. - Засобами анімації ми хочемо підтримувати у дітях інтерес до книги, долучати їх до читання та пізнання світу. Серед завдань проекту - організація роботи дитячої мультиплікаційної студії «Мульткнига» та літнього відпочинку дітей. Участь у літній програмі читання «Фантазери-казкарі, або Літня подорож в казкові країни» і фестиваль творчості «Грай-Книга».

 

 

 

 

Стартував проект на майданчику біля бібліотеки. Ведучі свята Чарівник і Мультяшки-анімашки провели ігровий кастинг у «Лабораторію мультиплікаційних чудес».

 

 

 

 

Учасників свята випробували на роль сценаристів, режисерів, художників і акторів, в результаті ознайомивши їх з основними етапами роботи зі створення мультфільмів.

 

 

 

 

«Зараз - літні канікули, тому дуже хочеться, щоб дозвілля дітей був не тільки захоплюючим, веселим, але і корисним, - каже директор представництва ЦСП компанії РУСАЛ в Україні Олена Ожема. - І ми раді, що в Корабельному районі цю непросту роботу взяв на себе колектив дитячої бібліотеки. А ми в свою чергу будемо надавати їм всіляку допомогу».

 

 

 

 

«Ми хочемо виховати творче, цікаве молоде покоління, - зазначив під час виступу голова адміністрації Корабельного району Олександр Цуканов. - Прекрасно, коли ці ініціативи підтримує бізнес. Сподіваюся, що діти проведуть час з користю і дізнаються багато нового».

 

 

 

 

Дітей Корабельного району найбільше порадувало поява героїв мультфільму «Маша і Ведмідь», які, запросили дітей до участі в програмі літнього читання «Канікули у Bookландії» і пригостили їх морозивом. Його надала дітям глава Корабельної організації Товариства Червоного Хреста України Тетяна Медвєдєва.

 

 

 

Фото www.nikolaev-city.net

За джерелом:

http://nikolaev-city.net/15499/v-korabelnom-rayone-nikolaeva-sostoyalas-bibliotechnaya-multfilmomaniya

 

Переглядів: 637 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 26.04.2024, 10:19
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024