Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2015 » Червень » 5 » Волонтери Німецького Червоного Хреста в гостях у Львівській ОО ТЧХ України
17:38
Волонтери Німецького Червоного Хреста в гостях у Львівській ОО ТЧХ України

 

ПРОГРАМУ «МЕДИКАМЕНТИ» ПРОДОВЖАТЬ

 

 

 

Днями Львівську  обласну організацію ТЧХ

України відвідали волонтери Німецького

Червоного Хреста  - Тілль Майєр та Габі Фріснер,

президент Католицького клубу байкерів 

із  м. Бамберга.

 

 

 

 

 

 

 

Мета перебування гостей -  продовжити життя програмі «Медикаменти» для малозабезпечених людей, що проживають на Львівщині.

 

 

 

 

Термін дії програми, яка діяла з добрий десяток років, вичсрпався. Треба негайно було вирішити, закривати її, чи продовжити ще на рік-два.

 

 

 

 

Разом з патронажними медичними сестрами ТЧХ гості відвідали домівки одиноких, лежачих хворих , котрими опікується Червоний Хрест. Ясна річ - не з порожніми руками.

 

 

 

 

Саме вони, малозабезпечені та люди з особливими потребами, є головними фігурами у німецькій програмі «Медикаменти».

 

 

 

 

Завдяки цій програмі, до Львова потрапляють життєво необхідні ліки від Червоного Хреста Німеччини і патронажні медичні сестри ЛОО ТЧХУ, згідно рецептів лікаря, розносять їх по домівках підопічних.

 

 

 

 

Потім відбулася  в медико-соціальному центрі ЛОО ТЧХ України дружня зустріч гостей з його підопічними, а також з працівниками патронажної медичної служби Червоного Хреста.

 

 

 

 

Хоровою групою підопічних Медико-Соціального Центру ОО ТЧХ Львівщини були виконані пісні та прочитані вірші для гостей з Німеччини.

 

 

 

 

Уляна Стельмах, - голова Залізничної РО ТЧХ м.Львова, - виконала чудові українські пісні під бандуру, за що отримала гучні оплески від глядачів.

 

 

 

 

За благодійним обідом були сказані слова подяки від підопічних як Баденському Червоному Хресту, так й особисто фотожурналісту п.Тіллю Майєру, котрий приклав багато сил і праці для збору пожертв, що ідуть на придбання ліків.

 

 

 

 

Тілль ще раз підкреслив, що це свідомі громадяни Німеччини відгукнулися на людську біду і допомагають львів'янам полегшити життя, присилаючи їм кошти на медикаменти. Обласна організація Червоного Хреста високо цінує особистий вклад Тілля Майєра в доброчинні справи Львівської ОО ТЧХУ, за що  рішенням Президії Правління був нагороджений Подякою Товариства.

 

 

 

 

По закінченні робочого візиту були підбиті підсумки спільної роботи. Нам було приємно почути зі сторони гостей позитивну оцінку роботи патронажної служби Львівської ОО ТЧХУ, а також всього медико-соціального центру.

 

 

 

 

Пані Габі Фріснер (на знімку - крайня справа) вперше перебувала у Львові і вперше на влані очі (так вона висловилась в кінці робочого візиту при підбитті підсумків перебування) побачила реальну картину життя одиноких, лежачих хворих, котрими опікуються патронажні сестри ЧХ і побачила реальну роботу патронажної служби, тяжку мало оплачувану, але так потрібну цим людям.

 

 

 

 

Тілль Майєр (на знімку) висловив подяку голові ТЧХ п. Мойсеєнку В.А. за добрі, чесні  партнерські стосунки і висловив надію на подальшу співпрацю для продовження програми «Медикаменти», яка в цій критичній ситуації так необхідна для хворих самотніх малозабезпечених підопічних Червоного Хреста.

 

 

 

Фото – прес-служби ЛОО ТЧХ України

Ніна Добренька,

директор МСЦ Львівської ОО ТЧХ України

Переглядів: 631 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Субота, 20.04.2024, 07:52
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 360
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024