Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2015 » Червень » 10 » Допомога Червоному Хресту. Внести свою лепту у добру справу можуть усі мозиряни (Відео)
14:29
Допомога Червоному Хресту. Внести свою лепту у добру справу можуть усі мозиряни (Відео)

 

МИЛОСЕРДЯ 

 

 

 

Червоний Хрест - це одна з небагатьох громадських організацій,

для яких не існує кордонів.

 

 

 

 

 

 

 

Волонтери Мозирського відділенняЧервоного Хреста Білорусі однаково завзято збирають гроші для допомоги сусідній Україні або далекому Непалу. Тут не ділять людей на своїх і чужих, на багатих і бідних. На сьогоднішній день в місті працює два відділення Червоного Хреста. Їх стабільна робота стала можливою завдяки десяткам підприємств і організацій. Але найбільшу допомогу надає Мозирське відділення нафтопереробного заводу. 

 

У Юлії Іванівни піднявся тиск. Сьогодні вона знову прийшла у відділення Червоного Хреста. Як і більшість підопічних, Юлія Іванівна просто не уявляє, що робити, якщо раптом ці двері виявляться закритими. 

 

Розповідає Юлія Щербинська: «Просимо не закривати цей Червоний Хрест, тому  що ми без нього не можемо. Ось уже 2 тижні я ходжу, 10 уколів. Ми тут постійні відвідувачі». 

 

Медична допомога та душевна розмова - це саме те поєднання, яке так необхідне людям похилого віку. Тут їх знають по іменах і діагнозах. А ці стіни чули сотні задушевних історій. 

 

Розповідає Зоя Абрамова: «Якщо мені погано, якщо я відчуваю, що у мене тиск, куди ж я біжу - сюди». 

 

Розповідає Леонід Грицкевич: «Тут дуже зручно, що у нас Червоний Хрест. Район у нас старий. Молодь рветься в новий район. А у нас тут одні старики. Сьогодні тут не дуже багато людей, а зазвичай більше». 

 

Розповідає Олексій Бойко: «Як мені погано - я сюди. Тут укол зроблять, тиск виміряють»

 

Розповідає Марія Понаморева: «Спасибі співробітникам Червоного Хреста. У будь-який час приходжу, мені надають допомогу. Я старий чоловік, якому важко потрапити в поліклініку і я звертаюся в Червоний Хрест». 

 

Всі ці подяки просто не прозвучали би, якби не фінансова допомога районних організацій. 

 

Розповідає Олена Мариненко, голова Мозирського відділення Червоного Хреста: «Мозирська організація Червоного Хреста мені нагадує маленьку, але дуже потрібну всім планету, яка тримається на трьох китах: відділі освіти, охорони здоров'я міста і Мозирському НПЗ. Завдяки цим трьом структурам ми сьогодні існуємо в місті Мозирі».

 

Для Червоного Хреста Мозирський НПЗ - гарант стабільної роботи. А для підопічних відділення - гарантія того, що ці двері будуть для них відкриті. Тільки цього року нафтопереробники перерахували на рахунок Товариства 340 мільйонів рублів. А, як кажуть, з добрими грошима і добрі справи йдуть на лад добре.

 

До речі, внести свою лепту у справу благодійності можуть всі. Для цього треба просто не оминати скарбничку з червоним хрестом і півмісяцем.

 

Співавтори - Лідія Потар, В'ячеслав Приписнов.

 

 

 

 

Фото – з відкритих джерел в Інтернеті

Джерело:

http://tkm.by/2015/06/pomoshh-krasnomu-krestu-vnesti-svoyu-leptu-v-blagoe-delo-mogut-vse-mozyryane/

 

 

 

Переглядів: 644 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 29.03.2024, 04:28
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 359
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024