Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2015 » Червень » 17 » 16 червня у Личаківській РО ТЧХ м. Львова відбулася ХХІІІ звітно-виборча конференція (доповнено)
17:41
16 червня у Личаківській РО ТЧХ м. Львова відбулася ХХІІІ звітно-виборча конференція (доповнено)

 

ШУКАЮЧИ  НОВІ  ШЛЯХИ

 

   

    Як ми уже повідомляли, 16 червня  у Личаківській

    РО ТЧХ м. Львова відбулася ХХІІІ звітно-виборча

    конференція, на якій були підбиті підсумки за

    2010-2015 рр. і намітили шляхи на подальше.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

На конференцію прибули 44 делегати, з обраних 54, що викликано не тільки періодом відпусток, а й несподіваною накладкою паралельних заходів.

 

 

 

 

Звітну доповідь виголосила голова Личаківської РО ТЧХ м. Львова Ірина Апостолюк.

 

 

 

 

Доповідь супроводжували демонстрацією слайдів, що документально підтверджували факти, наведені доповідачем.

 

 

 

 

В обговоренні доповіді  виступила голова первинного осередку ТЧХ в обласному бюро  експертизи Галина Іванівна Борис. Вона розповіла про благочинні акції, в яких її колеги брали участь, а також про допомогу, яку вони надавали і надають пораненим захисникам Вітчизни на Сході України.

 

 

 

 

У своєму виступі голова первинного осередку ТЧХ  Личаківського будинку дитячої та юнацької творчості м. Львова Олександра Євстахіївна Шамборовська  подякувала  керівництву районної організації Червоного Хреста за плідну співпрацю.

 

 

 

 

Завершуючи виступ, Олексадра Євстахіївна запропонувала визнати роботу Личаківської РО ТЧХ «задовільною». На підтвердження своїх слів вона вручила  Ірині Федорівні Апостолюк Грамоту від імені свого колективу.

 

 

 

 

У своїх виступах делегати конференції висловили ряд зауважень і пропозиції, які попросили включити у резолюцію. Своїм голосуванням вони визнали роботу Личаківської РО ТЧХ м. Львова у звітному періоді такою, що заслуговує оцінки «задовільно».

 

 

 

 

Доповідь ревізійної комісії зачитала Оксана Степанівна Муха, в якій було детально проаналізовано результати діяльності районної організації Червоного Хреста Личаківського району м. Львова за звітний період.

 

 

 

 

Від імені президії Личаківської РО ТЧХ Ірина Апостолюк вручила Оксані Степанівні Мусі Подяку Червоного Хреста Личаківського району м. Львова.

 

Вище стоячу організацію, Львівську ОО ТЧХ України, представляла на конференції провідний спеціаліст Алла Іванівна Саченко. У своєму виступі вона розповіла про цільові програми, над виконанням яких зараз працює обласна організація ТЧХ.

 

 

 

 

Обрано новий склад президії, правління і ревізійної комісії, а також двох делегатів на обласну звітно-виборчу конференцію, яка відбудеться після відпускної компанії.

 

 

 

 

Апостолюк Ірину Федорівну делегатами конференції переобрано на посаду голови Личаківської РО ТЧХ м. Львова на новий термін. У цьому році виповнюється 25 літ, як вона обрана на цю посаду вперше, на яку прийшла із журналістської роботи у обласних і республіканських ЗМІ.

 

 

 

 

 

Фото – Галини Піскоровської, Оксани Мухи

Прес-служба Личаківської РО ТЧХ м. Львова

 

Переглядів: 646 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вівторок, 23.04.2024, 13:34
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024