Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2015 » Червень » 17 » Команда з Волині - учасник змагання з надання Першої домедичної допомоги в м. Любліні
20:50
Команда з Волині - учасник змагання з надання Першої домедичної допомоги в м. Любліні

 

МОЛОДІЖНИЙ  ЧЕМПІОНАТ  У  ПОЛЬЩІ

 

       

       Волинська обласна організація Товариства

       Червоного Хреста України тісно співпрацює

       з Люблінським регіональним відділенням

       Польського Червоного Хреста, реалізуючи з ним

       низку міжнародних програм.

 

 

 

 

 

 

 

На запрошення польських колег з 10 по 14 червня цього року волинянам випала честь взяти участь у змаганнях по Проекту «Молодіжний чемпіонат Перша допомога», які проводились в м.Любліні 23 раз поспіль.

 

У змаганнях взяли участь 16 команд з 16 польських воєводств та команда з Волині, яку представляли 5 червонохресних волонтерів у складі: Грабовця Владислава та Подольчук Світлани – студентів групи Ф-31 Луцького базового медичного коледжу, Єрмейчук Маргарити – учениці 8-Б класу КЗ «Луцький НВК ЗОШ І-ІІІ ст. № 10 – професійний ліцей Луцької МР», Місяць Мар’яни – учениці 10 класу Ковельської міської гімназії на чолі з командиром – Гиренко Максимом – студентом групи Ф-30 Луцького базового медичного коледжу.

 

 

 

 

Команда з Волині виступала поза конкурсом. 
 


Протягом 11 та 12 червня Ірміна Дравджік – керівник пункту опіки Червоного Хреста м. Люблін викладала навики надання першої допомоги для волинських волонтерів, вказавши всі відмінності. 

Після проведених навчань 13.06.2015 року – в суботу відбулися змагання на центральній площі міста Любліна у 8 етапів, на кожному з яких імітувалися певні нещасні випадки, опинившись в яких команді було необхідно надати постраждалим першу домедичну допомогу.

 

Між кожним попереднім та наступним етапами були станції релаксу, прибувши на які учасники мали змогу відновити сили, виконати певні логічні завдання, як наприклад, - скласти пазли із зображенням Червоного Хреста та Червоного Півмісяця і, перепочивши, рухатись на наступний етап. 

Опікуном нашої команди під час змагань була Іщик Марія Петрівна – тренер з першої допомоги Волинської обласної організації Товариства, командир Волинського обласного загону першої допомоги Червоного Хреста. 

Підтримати учасників своєї команди в Люблін по запрошенню Президента Люблінського регіонального відділення Польського Червоного Хреста – Єжи Бісека,  прибула голова Волинської обласної організації Товариства Червоного Хреста України – Валентина Пришко, котра подякувала Польському Червоного Хреста за запрошення і в свою чергу запросила польську делегацію на таку ж зустріч в жовтні місяці на Волинь. 

За підсумками змагання волиняни на належному рівні представили не тільки Волинь, а й Україну, зайнявши з 17 - 7 місце, за яке були нагороджені 2 манекенами для тренувань з першої допомоги та фотографіями із зображенням групи учасників з Волині. 

Крім змагань на площі міста, був організований збір коштів для допомоги переміщеним особам з міста Нова Каховка Херсонської області в Польщу, акція по збору донорської крові, флеш-моб та наглядні приклади надання першої допомоги, згідно імітованої ситуації. 

На завершення перебування в неділю, 14 червня, для групи волонтерів з Волині була організована незабутня екскурсія по місту Любліну. 

Молоді волонтери та їх опікуни (всього з Волині взяли участь у чемпіонаті 15 осіб) залишилися безмежно задоволеними і з великим натхненням приїхали реалізувати даний Проект на Волинь. 

 

 

Фото – www.redcross.volyn.ua

За джерелом:

http://redcross.volyn.ua/work114.php

 

Переглядів: 653 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Субота, 20.04.2024, 02:36
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 360
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024