Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2015 » Червень » 18 » Павло Розенко підтримав наміри Міжнародного Комітету Червоного Хреста розширити напрями співпраці
12:59
Павло Розенко підтримав наміри Міжнародного Комітету Червоного Хреста розширити напрями співпраці

 

РОЗІМКНУТИ ЛЕЩАТА ЗНЕДОЛЕНОСТІ

 

 

 

Міжнародний Комітет Червоного Хреста

(МКЧХ) має намір розширити напрями

своєї діяльності в Україні і сподівається

на підтримку Мінсоцполітики у реалізації

нових проектів. На цьому наголосив Голова

делегації МКЧХ Алан Ешліман під час

зустрічі з Міністром соціальної політики

Павлом Розенком.

 

 

 

 

 

 

Вітаючи гостя, Міністр зауважив, що політична й економічна ситуація в Україні залишається складною і напруга продовжує нагнітатися. «Вже маємо більше 1 млн. 300 тис. внутрішньо переміщених осіб, які водночас втратили житло, роботу, звичний ритм життя. Самотужки впоратися з цією величезною проблемою, зокрема її соціальними, гуманітарними, медичними аспектами, нашій державі не вдалося б. Тому увага міжнародної спільноти для нас є вкрай важливою. Ми дуже зацікавлені у взаємодії і з вашою організацією, яка має значний авторитет у світі», - підкреслив Павло Розенко.

 

«Ми вдячні Міністерству та органам соціального захисту на місцях за сприяння в організації нашої роботи на території вашої держави. Наша мета - надання допомоги постраждалим від збройного конфлікту на Сході. Тому високо цінуємо той ступінь довіри, що склався у стосунках з державними структурами», - зазначив у відповідь Алан Ешліман.

 

Він, зокрема, розповів, що вже налагоджено надання медичної допомоги і постачання продуктових наборів для внутрішньо переміщених осіб та мешканців районів, близьких до лінії конфлікту. Водночас організація докладає чималих зусиль і для відновлення родинних зв’язків, розшуку зниклих людей тощо.

 

«У найближчій перспективі ми плануємо започаткувати проекти з надання допомоги інвалідам та людям, які зазнали ампутації кінцівок внаслідок бойових дій, а також з надання соціально-психологічної підтримки як вимушеним переселенцям, так і жителям так званих буферних зон та тим, хто продовжує залишатися на непідконтрольній українській владі території. Незабаром до України прибудуть експерти МКЧХ з  цих питань, і ми сподіваємося, що їм буде надана можливість обговорити з фахівцями Мінсоцполітики процедуру співпраці у цих напрямах задля досягнення максимально ефективного результату», - повідомив Алан Ешліман.

 

 

 

 

«Мінсоцполітики відкрите до співробітництва. Ми знаємо потреби людей і те, яка конкретно допомога їм нині найбільш необхідна. Готові скоординувати спільно з вашою організацією зусилля, аби забезпечити досягнення визначених цілей. Безумовно, ми зробимо все від нас залежне і для успішної реалізації ваших нових проектів, які можуть реально полегшити життя наших громадян. При цьому готові не лише поділитися наявною у нас інформацією та контактами, а й взяти у них безпосередню участь», - запевнив Павло Розенко.

 

 

Фото – www.mlsp.gov.ua

За джерелами:

http://www.kmu.gov.ua/control/uk/publish/news_article?art_id=248252478&cat_id=244277212

http://www.mlsp.gov.ua/labour/control/uk/publish/article?art_id=178337&cat_id=107177

 

Переглядів: 534 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Четвер, 28.03.2024, 23:40
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 359
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024