Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2015 » Червень » 22 » Відбулась звітно-виборна конференція Драбівської РО ТЧХ України на Черкащині
14:25
Відбулась звітно-виборна конференція Драбівської РО ТЧХ України на Черкащині

 

ПІД  ЗНАКОМ  МИЛОСЕРДЯ

 

 

Про головні проблеми та завдання провідної

неурядової організації, яка займається

гуманітарною діяльністю, йшлося 12 червня

2015 року на ХХІ звітно-виборній конференції

Драбівської районної організації Товариства

Червоного Хреста України.

 

 

 

 

 

 

 

У роботі зібрання взяли участь голова районної ради Володимир Дзега, голова районної державної адміністрації Іван Гайдай, голова Черкаської обласної організації Товариства Червоного Хреста Іван Гретченко.

 

Звертаючись до учасників конференції, голова районної ради зазначив, що одвічні цінності, такі як потреба у милосерді, людяність, взаємодопомога і співчуття - непідвладні часові.

 

Червоний Хрест України, створений майже 100 років тому назад ще за часів Української Народної Республіки, уособлює ці ідеали і посідає дедалі помітнішу роль у розбудові нашого суспільства. Упродовж тривалого часу Товариство довело життєздатність, згуртованість і здатність в будь-який час прийти на допомогу.

 

«Ви працюєте там, де потребують допомоги, підтримки та поради. Волонтери та працівники районної організації  Червоного Хреста завжди поруч. У районі реалізуються надзвичайно важливі державні та районні програми – «Турбота», «Боротьба з туберкульозом та ВІЛ СНІДом», «Діти Драбівщини».  На належному рівні працює патронажна служба, яка допомагає 455 одиноким, малозабезпеченим, хворим  літнім людям. Проводиться активна інформаційно-просвітницька робота серед учнівської молоді та у трудових колективах організацій і підприємств. Надається також суттєва допомога переселенцям із Автономної Республіки Крим, Донецької та Луганської областей. До районної організації  Червоного Хреста звернулося 203 особи. Була надана допомога одягом та  продуктами харчування на суму більш як 44 тис. грн.», - підсумував Володимир Дзега.

 

 

 

 

З доповіддю про роботу Драбівської районної організації Товариства Червоного Хреста за період з 02 червня 2010 року по 12 червня 2015 року виступила голова організації Олена Хільченко.

 

Вона, зокрема, сказала, що у звітному періоді районна організація спрямовувала свою роботу на захист життя людини, попередження та полегшення людських страждань під час збройних конфліктів, стихійного лиха, катастроф та аварій, надання допомоги органам охорони здоров’я, сприяння органам державної влади України у їх діяльності в гуманітарній сфері. 

 

Надавалася допомога людям, які потрапили у скрутну ситуацію – самотність, хвороба, бідність, безробіття, втрата родинних зв’язків, чи збройний конфлікт.

 

Присутні заслухали також звітну доповіль про роботу ревізійної комісії районної організації Товариства Червоного Хреста за відповідний період.

 

У своїх виступах делегати конференції визнали діяльність Драбівської районної організації Товариства Червоного Хреста задовільною.

 

Учасники обрали членів Правління та ревізійну комісію районної організації, делегатів на ХХІ звітно-виборну обласну конференцію і членів до нового складу Правління Черкаської обласної організації Товариства Червоного Хреста.

 

За підсумками роботи конференції прийнято Постанову.

 

Головою Драбівської районної організації Товариства Червоного Хреста України на наступні п’ять років шляхом відкритого голосування обрано Олену Іванівну Хільченко. 

 

Фото – www.drabivrada.gov.ua

Джерело:

http://drabivrada.gov.ua/novini/vidbulas-zvitnoviborna-konferenciya-rajonnoi-organizacii-tovaristva-chervonogo-hresta/

Переглядів: 575 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Субота, 20.04.2024, 02:18
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 360
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024