Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2015 » Червень » 23 » "Зелений коридор" для гуманітарних вантажів запровадять на певних пунктах пропуску, – Кабмін
15:44
"Зелений коридор" для гуманітарних вантажів запровадять на певних пунктах пропуску, – Кабмін

 

ПРОБЛЕМА  БУДЕ   ВИРІШЕНА

 

 

 

Режим "зеленого коридору" для гуманітарних вантажів

буде впроваджено на певних пунктах пропуску, – рішення

Кабінету міністрів України.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Представник Служби безпеки України координуватиме проходження гуманітарної допомоги, а в певних пунктах допуску буде встановлено режим "зеленого коридору" для гуманітарних вантажів.

 

"У рамках Служби безпеки України призначається відповідальний чиновник за координацію проходження гуманітарної допомоги, який діятиме в прямій координації з офісом віце-прем'єр-міністра України і Міністерством соціальної політики. Для гуманітарних вантажів будуть встановлені режими "зеленого коридору" на певних пунктах допуску", - зазначено в заяві радника прем'єр-міністра України  Данила Лубківського за підсумками зустрічі глави уряду з міжнародними гуманітарними організаціями.

 

У заяві вказано, що А. Яценюк дав доручення оптимізувати і спростити процедури узгоджень, необхідних для гуманітарних вантажів відповідно до українського законодавства.

 

"Допомога має надаватися швидко і максимально просто, одночасно із забезпеченням якісного контролю відповідно до розумних і цивілізованих процедур", - доручив прем'єр.

 

Крім того, в заяві дано оцінку ситуації з гуманітарними вантажами: "Уряд України підтверджує чітку політичну волю для підтримки й порятунку усіх наших громадян, чиє життя і безпека під загрозою…»

У зустрічі з прем'єром і представниками уряду брали участь: керівництво СБУ, держслужба України з НС, представники управління ООН із координації гуманітарних програм в Україні, Верховного комісаріату ООН у справах біженців, Міжнародного Комітету Червоного Хреста, офісу гуманітарної допомоги Європейської Комісії, делегації "Лікарі без меж", організації Карітас та ін.

 

 

Фото – www.ua.interfax.com.ua

За джерелом:

http://ua.interfax.com.ua/news/political/273778.html

 

Переглядів: 599 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 26.04.2024, 00:20
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024