Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2015 » Червень » 27 » Відбулась виїзна президія і звітно-виборна конференція Дніпродзержинської МО ТЧХ України
15:45
Відбулась виїзна президія і звітно-виборна конференція Дніпродзержинської МО ТЧХ України

 

МОСТИ  ВЗАЄМОРОЗУМІННЯ

 

       

       25 червня відбулась виїзна президія і звітно-

       виборна конференція Дніпродзержинської

       міської організації Товариства Червоний

       Хрест України,  що на Дніпропетровщині.

 

 

 

 

 

 

 

На запрошення МО ТЧХ України до керівників міста відвідати конференцію відгукнувся і перший віце-мер м. Дніпродзержинська Андрій Білоусов.

 

 

В ході конференції керівники Товариства відзвітували про свою діяльність, озвучили труднощі, з якими доводиться стикатися колективу під час роботи, і поділилися планами на майбутнє.

 

 

За словами голови Дніпродзержинської МО ТЧХ України Світлани Алексєєвої, великі надії Товариство покладає на допомогу з боку міської влади, а також керівників підприємств.

 

 

«Основа нашої роботи - милосердя. Ми надаємо соціальну та медичну допомогу переважно самотнім людям, хворим на туберкульоз, інвалідам, а також ведемо серйозну роботу з надання всебічної підтримки вимушеним переселенцям. Хочеться відзначити, що вперше за довгі роки нашої діяльності ми відчуваємо турботу з боку представників влади в особі першого віце-мера Андрія Білоусова. Завдяки підтримці Андрія Леонідовича в будівлі нашого офісу по вулиці Сачко, 24а закінчуються ремонтні роботи, після чого там буде встановлена така апаратура, як: кардіограф, пристрій для ультразвукового обстеження. Це значить, наші медичні сестри зможуть надавати додаткову медико-соціальну допомогу найбільш незахищеним верствам населення», - сказала Світлана Алексєєва.

 

Керівник міської влади також високо оцінив діяльність Червоного Хреста.

 

«Важко переоцінити роботу гуманітарної організації Товариства Червоний Хрест. Незважаючи на всі труднощі, з якими вам доводиться стикатися, ви не втрачаєте віри в майбутнє і продовжуєте надавати допомогу тим, хто її найбільше потребує, а підтримка з боку влади дозволить організації зміцніти, розвиватися і привертати увагу суспільства до існуючих проблем», - підкреслив Андрій Білоусов.

 

 

 

Фото –www.kstati.dp.ua

За джерелом:

http://kstati.dp.ua/content/pod-znakom-krasnogo-kresta

 

 

 

 

 

 

Переглядів: 601 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Четвер, 25.04.2024, 07:12
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024