Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2015 » Червень » 29 » Вісім наших сучасників з дивовижними здібностями і небаченими хворобами
15:23
Вісім наших сучасників з дивовижними здібностями і небаченими хворобами

 

 

ПРИМХИ  СПАДКОВОСТІ І НЕВІДОМИХ НАУЦІ ФАКТОРІВ

 

Наполеон, як відомо, спав 4 години на добу. І це породжувало

заздрість у його сучасників. А що вони сказали б, якби він

не спав…взагалі? Фантастика? Ні, спадковість людини

і незрозумілі ще для науки фактори зуміла нам подарувати

такого сучасника.

 

 

 

 

 

 

 

Вашій увазі добірка новин про аномалії в анатомії і фізіології сучасної нам людини, викликані чи то спадковістю, чи незрозумілими ще сучасній науці факторами:

 

 

1. Хлопчик, котрий ніколи не спить

 

Ретт Ламб - трирічний хлопчик, нічим начебто не відрізняється від однолітків. Крім того, що він не спить. Він просто не вміє спати. Хлопчик активний 24 години на добу, і ніякі медичні перевірки не змогли виявити ніяких відхилень у його організмі.

 

Лише глибокі медичні дослідження, які медики провели останнім часом, пояснили ситуацію. Справа в тому, що у хлопчика особлива будова нервової системи, так само як і деякі специфічні властивості мозку, які діють таким чином, що Ретт просто не може заснути. Медиків, правда, дивує не це, а те, що ніяких наслідків для здоров'я немає. В принципі, батькам хлопчика залишається тільки радіти.

 

2. Чоловік, що не відчуває холоду

 

Голландець Вім Гоф відомий тим, що взагалі не відчуває холоду. При цьому його організм не страждає від холоду, навіть в найбільш екстремальних умовах. Ну, наприклад, він не раз підкорював гірські вершини в одних тільки трусах, або лежав в льоду довгий час.

 

Після медичних тестів з'ясувалося, що його організм не піддавався жодним змінам. Він просто нечутливий до холоду. Вчені не можуть пояснити цього факту, а Вім Гоф і далі дивує людство.

 

3. Дівчина з алергією на воду

 

Ешлі Морріс, дівчина з Австралії, страждає через рідкісне, якщо не унікальне на увесь світ відхилення - у неї алергія... на воду! Уявіть собі, вона страждає навіть тоді, коли потіє, не кажучи вже про купання.

 

Не відомо, що робить Ешлі, щоб залишатися чистою, але це захворювання суттєво ускладнює їй життя. Медики стверджують, що у Морріс надзвичайно рідкісне захворювання під назвою Aquagenic Urticaria.

 

4. Дівчина, котра може їсти тільки "Тік-Так"

 

Ні, з головою у неї все гаразд, і їсть вона ці драже не зі своєї волі. Просто вона не може більше нічого їсти. З якоїсь незрозумілої причини 17-річна дівчина Наталі Купер може харчуватися тільки "Tiк-Таком". Лиш його сприймає її шлунок. Все інше заподіює біль і, майже одразу відкидається організмом. Медики знайшли інший спосіб - годують її через трубочку специфічним живильним концентратом.

 

5. Музикант, котрий постійно гикає

 

Кріс Сандс живе вже 24 роки, і всі ці роки він, не перестаючи, гикає. Гикає кожні дві секунди навіть тоді, коли спить. Він пройшов безліч курсів, зокрема йогу і гіпноз, але ніщо не допомагає. Сам він вважає, що гикавка викликана порушенням клапана в шлунку, але медики губляться в причинах цього відхилення, і зараз проводять глибокий аналіз організму Кріса.

 

6. Жінка з алергією на hi-tech

 

Це не жарт, у Деббі Берд яскраво виражена алергія на електромагнітні поля. Мобільний телефон, мікрохвильова піч -- все це викликає у Деббі жахливу алергію і навіть біль. У її будинку немає нічого, що б випромінювало електромагнітне поле -- інакше для неї це був би не будинок, а камера тортур. Тож зрозуміло, що вона не може жити в місті, тільки поза ним. Ідеальне місце для Деббі -- місцина, де взагалі немає електрики, там вона відчуває себе чудово.

 

7. Дівчина, що непритомніє, коли сміється

 

Вона втрачає свідомість не тільки, коли сміється, але і коли злиться, лякається, дивується. До всього цього додається ще й нарколепсія, захворювання, що полягає в несподіваному сні. У будь-який час доби, в будь-якому місці Кей Андервуд може заснути. Від нарколепсії страждає близько 30 000 осіб в одній лише Великобританії.

 

8. Жінка, котра нічого не забуває

 

Люди, подібні на неї, іноді зустрічаються, але здатності цієї 40-річної жінки справді вражають. Навіть якщо запитати, що сталося з нею, наприклад, у квітні 1978 року, жінка розповість все з такими подробицями, ніби все це трапилося п'ять хвилин тому. Вона пам'ятає, що прочитала, пам'ятає всі розмови і всі події, додає група Незвичайні факти.

 

 

Фото – з відкритих джерел в Інтентернеті

Джерело:

http://www.expres.ua/digest/2015/06/15/139606-visim-nashyh-suchasnykiv-dyvovyzhnymy-zdibnostyamy-nebachenymy-hvorobamy

 

Переглядів: 658 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 19.04.2024, 00:27
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 360
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024