Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2015 » Липень » 2 » Porsche Finance Group представляє результати діяльності в рамках програми КСВ
06:30
Porsche Finance Group представляє результати діяльності в рамках програми КСВ

 

 

БУЙВОЛИ, ПЕРЕСЕЛЕНЦІ І ЧЕРВОНИЙ ХРЕСТ

 

 

 

       Porsche Finance Group представляє

       результати діяльності в рамках

       програми КСВ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

З кожним роком PFG зміцнює взаємодію та співпрацю з неприбутковими організаціями та благодійними фондами. Зокрема, багатообіцяючим напрямом КСВ-діяльності PFG є співпраця з Товариством Червоного Хреста України.

 

Минулого року компанія передала Червоному Хресту України 220 тисяч гривень для допомоги переселенцям зі східних областей України. З них 100 тисяч гривень пішло на закупівлю медичних препаратів і речей першої необхідності.

 

Решта 120 тисяч гривень були спрямовані на програму продуктової допомоги вимушеним переселенцям, які наразі проживають у Києві, а також у Харківській та Дніпропетровській областях.

 

 

 

 

Крім цього, PFG передала в користування Товариству Червоного Хреста України автомобіль Volkswagen Golf 7. Це вже третє авто, надане благодійній організації в рамках укладеної партнерської угоди.

 

«Коли країна переживає складні часи, бізнес не повинен залишатися осторонь, особливо якщо мова йде про надання підтримки населенню - чи то медичної, чи будь-якої іншої необхідної допомоги. Ми плануємо і надалі продовжувати співпрацю з Товариством Червоного Хреста», - підкреслив Андреас Целлер, директор Porsche Finance Group.

 

Ще одним пріоритетним напрямом соціальної роботи PFG є допомога дітям і родинам переселенців. Так, на початку 2015 року PFG разом з благодійним фондом «СОС Дитячі села» надала 55 родинам з Донецької та Луганської областей продуктові набори, гігієнічні засоби, дитяче харчування, теплий одяг. Бюджет проекту склав 25 тисяч гривень.

 

Також Porsche Finance Group співпрацює з партнерами - офіційними дилерськими мережами Volkswagen, Audi та SEAT. Компанія передає сертифікати номіналом 30 тисяч гривень на благодійні проекти з нагоди ювілею або відкриття. Так, кошти, надані дилерського підприємству ТОВ «Ауді Центр Львів» у лютому поточного року, були спрямовані на придбання стерилізаційного медичного обладнання для Головного клінічного військового шпиталю.

 

Окрім спонсорської підтримки благодійних акцій, організацій та співпраці з партнерами, PFG продовжує реалізовувати й свої соціальні ініціативи. Так, протягом 2014 року було реалізовано власний проект «РFG – ваша фінансова сім'я», в рамках якого PFG щомісяця допомагала українцям здійснювати їх заповітні бажання. Основна ідея проекту полягала у відродженні в українцях віри в дива і розвитку моральних цінностей сім'ї та суспільства.

 

 

 

 

 

 

Вже не перший рік Porsche Finance Group активно бере участь у збереженні природних багатств, зокрема тваринного розмаїття. Саме тому Porsche Finance Group приєдналася до екологічної ініціативи, спрямованої на відновлення популяції карпатських буйволів.

 

Цей вид був завезений з Азії багато століть тому. І якщо раніше в популяції налічувалися сотні голів, то на даний момент в Карпатських горах їх всього 63.

 

Porsche Finance Group взяла на себе фінансування утримання невеликого стада буйволів (у 2012 – 6 особин, у 2014 – 14-ти). Щороку компанія виділяє певну суму коштів на вирощування молодих буйволів, яких потім передають місцевим фермерам на утримання.

 

 

Про компанію:

 

Porsche Finance Group представлена в Україні компаніями «Порше Лізинг Україна», «Порше Мобіліті» та «Порше Страхове Агентство». Вони є власністю австрійського «Порше Банк Груп», який, у свою чергу, належить «Порше Холдингу» (концерн Volkswagen).

 

В Україні Porsche Finance Group надає такі послуги клієнтам офіційних дилерів Volkswagen, Audi, SEAT, Porsche і MAN: фінансовий та оперативний лізинг, кредитування, управління автопарками, посередництво при страхуванні автомобілів, придбаних за переказами або за готівку.

 

 

SPN Ogilvy

Автор:Porsche Finance Group написать автору

тел.:044 2546373

 

 

Фото – з відкритих джерел в Ітернеті

Джерело:

http://pr.meta.ua/read/47158

 

Переглядів: 598 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Четвер, 25.04.2024, 11:44
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024