Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2015 » Липень » 7 » ООН збільшить допомогу для України
13:11
ООН збільшить допомогу для України

 

 

НОВА  ФАЗА  ГУМАНІТАРНОЇ  ДОПОМОГИ

 

 

Всесвітня продовольча програма ООН (ВПП ООН)

повідомила про розширення програми гуманітарної

допомоги на сході України

 

 

 

 

 

 

 

До кінця року продовольчу допомогу отримають 500 000 осіб, що постраждали в результаті конфлікту.

Про це повідомляє сайт продовольчої програми ООН, передають «Коментарі».

 

Кількість людей, які отримують продовольчу допомогу, практично потроїлася в порівнянні з листопадом 2014. ВПП ООН проводила розподіл продовольчої допомоги в Луганському та Донецькому районах країни. З розширенням своєї гуманітарної операції ВПП ООН буде надавати продовольчу допомогу ще в трьох регіонах - Харківському, Дніпропетровському і Запорізькому.

 

«Безперервний конфлікт вже завдав важкої шкоди для десятків тисяч осіб, котрі відчайдушно потребують допомоги, - зазначив керівник ВПП ООН в Україні Жанкарло Стоппоні. - Багато хто опинився у пастці через конфлікт і змушений був кинути свій будинок і зараз жити у важких умовах».

 

«Ми робимо все можливе, щоб доставити продовольчу допомогу якомога більшій кількості людей. Ми особливо турбуємося за маленьких дітей, які найбільш уразливі».

 

У новій фазі гуманітарної операції ВПП ООН надаватиме допомогу людям в школах, дитячих будинках, лікарнях та інших установах в неконтрольованих урядом регіонах.

 

Крім того, організація буде розподіляти спеціалізоване харчування серед дітей у віці до двох років, котрі були визначені як найбільш вразливі, для попередження і лікування недостатнього харчування та виснаження.

 

ВПП ООН продовжить надавати підтримку внутрішньо переміщеним особам в районах, контрольованих урядом, за допомогою грошових переказів або ваучерів, а також людям в неконтрольованих урядом районах допомогою продовольчих раціонів.

 

Понад 1,3 мільйона осіб були переміщені в Україні з початку конфлікту в минулому році. ВПП ООН терміново потребує 30,3 млн доларів для продовження гуманітарної операції до кінця 2015 року.

 

Крім ООН, допомогу людям на непідконтрольних територіях і переселенцям надають Червоний Хрест, Лікарі без кордонів, Люди в біді, Гуманітарний штаб Ріната Ахметова, який повідомив про щомісячну підтримки 500 тисяч стариків і дітей, що живуть на Донеччині, котрим було видано понад 3 млн. пакетів гуманітарної допомоги.

 

 

Фото - з відкритих джерел в Інтернеті

За джерелом:

http://donbass.comments.ua/news/114516-oon-uvelichit-pomoshch-ukraini.html

 

 

Переглядів: 722 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Четвер, 25.04.2024, 16:07
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024