Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2015 » Липень » 9 » Німецький Червоний Хрест готовий відправити гуманітарну допомогу до Греції
05:31
Німецький Червоний Хрест готовий відправити гуманітарну допомогу до Греції

ї

ПІДСТАВЛЯТЬ  ПЛЕЧЕ

 

       

Товариство буде направляти гуманітарну

допомогу, якщо надійдуть запити від

Грецького Товариства Червоного Хреста

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Німецьке Товариство Червоного Хреста готове направити гуманітарну допомогу в охоплену кризою Грецію, "якщо обстановка в країні продовжить погіршуватися". Про це кор. ТАРС повідомив у середу представник Товариства Дітер Шютц.

 

"Все залежить від того, як буде розвиватися ситуація в найближчі дні або тижні. Наші дії залежать від безлічі факторів, наприклад, чи зможе грецький уряд домовитися з європейськими партнерами, чи ні", - зазначив він.

 

"Як тільки до нас надійде сигнал від Грецького Товариства Червоного Хреста, то ми почнемо діяти, будемо реагувати на їхні безпосередні запити. Вони краще нас будуть знати, в якій області їм буде потрібна допомога", - вказав співрозмовник агентства.

 

"Якщо будуть залишатися закритими банки, якщо не будуть працювати банкомати, то люди через брак готівки просто не зможуть купити собі продукти. З цієї ситуації потрібно буде виходити", - заявив Шютц.

 

Раніше із закликами надати Греції гуманітарну допомогу виступали представники німецької політики, зокрема міністр економіки, віце-канцлер ФРН Зігмар Габріель. "Важливо, щоб Європа не залишила в біді громадян Греції. Ця країна залишається членом Європейського союзу і єврозони. Після референдуму вона сильніше, ніж будь-коли, залежить від солідарності всіх європейських держав", - говорив він.

 

Референдум у Греції

 

5 липня в Греції пройшов референдум, на якому населення вирішувало, чи прийняти уряду або відхилити проект угоди з міжнародними кредиторами. Громадяни сказали "ні", друга програма допомоги у кризі цій державі минула, про третій пакет поки конкретної мови не йде. При цьому Європейський центральний банк продовжує постачати грецькі фінінститути ліквідністю.

 

На думку Меркель, передумов для початку переговорів по фіндопомозі Афінам на даний момент немає, оскільки держава сама поки не вийшла на Брюссель з пропозиціями. Тим часом прем'єр-міністр Греції Алексіс Ципрас, виступаючи вчора в Європейському парламенті у Страсбурзі, пообіцяв, що представить конкретні пропозиції "протягом двох днів".

 

 

Фото – www.tass.ru

За джерелом:

http://tass.ru/mezhdunarodnaya-panorama/2102067

 

Переглядів: 641 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Середа, 24.04.2024, 23:57
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024