Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2015 » Липень » 22 » У Генічеську, що на Херсонщині, показали лялькові вистави дітям переселенців і тих, хто воює на сході України
09:22
У Генічеську, що на Херсонщині, показали лялькові вистави дітям переселенців і тих, хто воює на сході України

 

ЛЯЛЬКИ – ДИТЯЧА РОЗРАДА

 

 

Херсонський обласний академічний театр

ляльок, виступаючи на Арабатській стрілці,

провів благодійний тур, який проходив

з ініціативи Херсонського обласного управління

культури. Концертну програму «Веселі ляльки»

побачили і жителі Генічеського району.

 

 

 

 

 

 

 

Ідею проведення цього благодійного заходу підтримали - Генічеська РДА та районний відділ культури. У багатьох таборах і пансіонатах Арабатської стрілки зараз оздоровлюються українські військовослужбовці, які служили в зоні збройного конфлікту на сході України, переселенці та їхні діти, повідомляє Новий Візит.

 

Для цієї категорії людей представники влади та волонтери організовують екскурсії, оздоровчі процедури, відвідування «Дельфінарія» і «Сафарі - парку». Їх запросили і на виступ Херсонського академічного театру ляльок. Вистави вже пройшли в дитячих оздоровчих закладах: «Іллюша Кулик» і «Дельфін».

 

А 18 липня в РДК на концерт прийшли діти з сімей переселенців і військовослужбовців, багатодітних та прийомних сімей. На ляльковий спектакль їх запрошували працівники культури, районної організації Товариства Червоного Хреста України, районного та міського центрів соціальних служб для сім'ї та молоді.

 

На виставі були глядачі не тільки з міста, а й діти, які приїхали із сіл Генічеського району. Протягом 45 хвилин у залі чувся дитячий сміх та оплески. Більше 40 ляльок танцювали, співали та показували фокуси.

 

Вистава пройшла на одному диханні і після її закінчення всі діти голосно аплодували і дякували артистам за подароване свято. На пам'ять про «Веселий концерт» у них залишилися фотографії з ляльками і гарний настрій.

 

Бачачи щасливі обличчя дітей, розумієш, що ідея організаторів благодійного туру - подарувати радість малюкам і дорослим - вдалася. І за це спасибі обласному управлінню культури і всім артистам Херсонського обласного академічного театру ляльок.

 

 

Фото – www.khersonline.net

За джерелом:

http://khersonline.net/novosti/obschestvo/42894-v-genicheskom-rayone-pokazali-kukolnye-spektakli-detyam-boycov-ato-i-pereselencev.html

 

 

 

 

Переглядів: 569 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вівторок, 23.04.2024, 21:01
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024