Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2015 » Липень » 31 » Відкриття Об’єднаного центру цивільно-військового співробітництва у Маріуполі
05:53
Відкриття Об’єднаного центру цивільно-військового співробітництва у Маріуполі

 

НОВІ ГОРИЗОНТИ

 

   

"Головна цінність держави – це її громадяни," - 

 наголосив 30 липня заступник Міністра оборони

 України з питань європейської інтеграції Ігор

 Долгов під час зустрічі з представниками

 міжнародних організацій у Маріуполі.

 

 

 

 

 

 

 

 

У заході взяли участь представники усіх міжнародних організацій, які працюють в зоні збройного конфлікту на сході України - СММ ОБСЄ, ООН, Міжнародного Комітету Червоного Хреста, Датська Рада у справах біженців, міжнародна організація «Лікарі без кордонів».

 

«Привід моєї робочої поїздки до Маріуполя це люди, - підкреслив на початку зустрічі заступник Міністра оборони України. - Я маю на увазі як цивільне населення, так і людей у формі. І, звичайно, подія, яка має стати помітною для мешканців Маріуполя та міжнародних організацій - відкриття Об’єднаного центру цивільно-військового співробітництва.

 

Ігор Долгов зазначив, що від самого початку агресії Росії проти України, Маріуполь має надзвичайно важливе стратегічне значення. І це розуміють як в Україні, так і за кордоном. У цьому контексті надзвичайно важливим є і залишається вирішення гуманітарних проблем мешканців міста.

 

 

 

 

«Ми не можемо не відзначити швидку реакцію міжнародних організацій на ситуацію, що склалася в нашій державі,- зазначив Ігор Долгов. - І я переконаний, що відкриття Об’єднаного центру цивільно-військового співробітництва стане важливим кроком на шляху до покращення співпраці силовиків із представниками місцевої влади, міжнародних організацій та місцевого населення.

 

Заступник Міністра оборони зазначив також, що варто пам’ятати про величезний внесок у цю роботу українських організацій, волонтерів, небайдужих громадян, які також активно працюють сьогодні на сході нашої держави.

 

 

 

 

Під час зустрічі учасники обговорили також проблемні питання, що виникають під час роботи в зоні збройного конфлікту на сході України. Йшлося про маршрути пересування гуманітарних вантажів, доставки ліків, розмінування території тощо.

 

Особливу увагу Ігор Долгов приділив роботі міжнародних організацій з відновлення житла, доставки будівельних матеріалів громадянам, житло яких постраждало під час обстрілів. Він звернув увагу на те, що надзвичайно важливою є проблема: допомогти людям відновити своє житло до настання осені, а тим більше - зими.

 

Представники міжнародних організацій подякували військовослужбовцям - захисникам Маріуполя за ефективну співпрацю, та висловили сподівання, що з відкриттям Об’єднаного центру цивільно-військового співробітництва вони зможуть працювати ще ефективніше.

 

Прес-служба Міністерства оборони України

 

 

Фото – www.mil.gov.ua

За джерелом:

http://seo-top-news.com.ua/golovna-tsinnist-kojnoji-derjavi-jiji-gromadjani-zastupnik-ministra-oboroni-ukrajini-igor-dolgov-119217/

 

 

Переглядів: 610 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 19.04.2024, 15:07
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 360
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024