Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2015 » Липень » 31 » Подарунки від польського міста-побратима Конін дітям з Чернівців, батьки котрих воювали на сході України
21:41
Подарунки від польського міста-побратима Конін дітям з Чернівців, батьки котрих воювали на сході України

 

ПЛЕЧЕ  ДРУГА

 

     

Сьогодні, 31 липня, у приміщенні Чернівецької

міської ради відбулося вручення подарунків

дітям учасників збройного конфлікту на сході

України від мешканців польського міста-

побратима Конін.

 

 

 

 

 

 

Чернівецька міська рада спільно із польським містом-побратимом Конін та Чернівецькою обласною організацією Товариство Червоного Хреста України подарували дітям, батьки яких є, чи були, учасниками збройного конфлікту на сході України,  подарункові набори та пакунки із продуктами.

 

 

 

 

Ініціатором заходу виступив Міський голова О. Каспрук. Мер міста і розпочав благодійну акцію. Він передав „привіти” із польського міста-побратима Конін, та розповів, що продукти та речі, які отримають діти, збирали пересічні поляки. Вони відгукнулись на його пропозицію допомогти буковинським сім’ям у такий нелегкий для України час.

 

 

 

 

Дітям вручавли сиволічні жовті та сині рюкзаки із шкільним приладдям, керками, футболками та пакунками із продовольством.

 

 

 

 

На акцію прийшли демобілізовані бійці, що повернулися з війни до дому, та їхні дружини із дітьми.

 

 

 

 

 

Військовозобов’язана Альона Іванівна, мати трьох дітей, отримала подарунковий набір, за що була щиро вдячна жертводавцям з Польщі.

 

 

 

 

 

Нам вдалось поспілкуватись із сім’єю Олександра Гладкого. Він – учасник збройного конфлікту на сході України. Воював сумлінно, але трапилося так, що довелося з усіх сил боротися 9 місяців за виживання на тимчасово окупованій території.

 

 

 

 

 

 

Нині ж прийшов до Міської ради з двома синами. Дмитро, його старший син, розповідає, що йому було дуже приємно, і він по-справжньому гордиться татом. А подарунки дивитиметься вдома із меншим братиком, мамою та батьком. Це не перший захід, на який запросили сім’ю військового.

 

 

 

 

 

Учасникам війни на сході України, і їх дітям, приємно брати участь у таких акціях, які чітко свідчать - про них не забувають побратими з Польщі. Тож нині чернівчани кланяються їм і дружно кажуть: „Дякуємо!”

 

 

 

Довідково

 

Про одну з попередніх зустрічей буковинських червонохрестівців і їх польських побратимів див. - http://redcrosscv-buk.ucoz.net/news/dopomoga_vid_mista_pobratima/2015-07-13-99

 

 

 

Фото – www.0372.ua

Джерело:

http://www.0372.ua/news/910195

 

 

 

 

Переглядів: 660 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 19.04.2024, 22:31
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 360
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024