Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2015 » Серпень » 5 » Фрагменти доповіді Алли Саченко «Про хід звітно-виборної кампанії 2015 року у Львівській ОО ТЧХУ»
20:31
Фрагменти доповіді Алли Саченко «Про хід звітно-виборної кампанії 2015 року у Львівській ОО ТЧХУ»

 

 

 

НОВИЙ П'ЯТИРІЧНИЙ ЦИКЛ

 

       

 

 

       Фрагменти доповіді провідного спеціаліста Червоного Хреста

       Львівщини Алли Саченко «Про хід звітно-виборної кампанії 2015

       року у Львівській ОО ТЧХУ»

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

На підставі вимог Статуту Товариства Червоного Хреста України, Положення про обласні, міські та районні організації та п/о ТЧХУ, виконуючи  постанову  НК ТЧХУ від 16.12.2014 р. та постанову Правління Львівської ОО ТЧХУ від 20.11.14. «Про проведення звітно-виборної кампанії у 2015 р.» у І кварталі 2015 р. були проведені звітно-виборні збори та конференції у 1894 п/о ТЧХ.

 

 

У зв’язку з реорганізацією районів області, а також укрупненням медичних  установ, СЄС, ФАПів, зменшилась кількість п/о на 32 п/о. Зменшення шкіл відповідно до кількості проживаючого населення та учнів – на 58 п/о, банкрутством та закриттям комерційних структур – на 33п/о. Всього кількість п/о зменшилась на 123 п/о.

 

 

У ІІ кварталі були проведені звітно-виборні конференції у 33 МРО ТЧХУ. В обговоренні виступило 128 осіб. Вибрано до складу правлінь МРО - 519 осіб, з них молоді = 130 осіб.

 

 

В роботі конференції брали участь голова, працівники апарату ОО ТЧХУ, члени правління, представники органів виконавчої влади, представники органів місцевого самоврядування, представники ЗМІ.

 

 

 

На знімку: голови МРО ТЧХ, котрих обрали вперше, а саме: (зліва направо) Ірина Нестор - Радехівська РО ТЧХ, Марія Лошанська - Трускавецька МО ТЧХ,  Галина Петльована - Золочівська РО ТЧХ.

 

Всього обрано голів – 33 особи, з них на основних засадах – 17 осіб, внутрішнє сумісництво – 9, зовнішнє сумісництво – 6, на громадських засадах -1.

 

Обрано вперше:

 

  1. Круглій О.А. – Стрийська МРО ТЧХУ
  2. Лошанська М.Ф. – Трускавецька МО ТЧХУ.
  3. Маліш Л.В. – Дрогобицька РО ТЧХУ.
  4. Петльована Г.Є – Золочівська РО ТЧХУ.
  5. Нестор І.В. – Радехівська РО ТЧХУ.

 

Хід звітно-виборної кампанії в МРО ТЧХУ висвітлювався на сайтах Червоного Хреста і наших партнерів, а також у місцевих ЗМІ.

 

 

Основні зауваження та питання стосувались соціального захисту працівників ЧХ, заробітної плати голів МРО ТЧХУ, питання матеріального забезпечення Товариства, зміни  підходу розвитку організації у плані поповнення бюджету організації , недостатньої кількості  гуманітарної допомоги,  необхідністю  вирішення  питання безкоштовного проїзду медсестер під час роботи з підопічними Червоного Хреста.

 

 

 

Фото – Ірини Апостолюк

Прес-служба Львівської ОО ТЧХ України

 

Переглядів: 696 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 29.03.2024, 17:31
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 359
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024