Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2015 » Серпень » 11 » ДСНС України отримала 1,5 тисям пожежних шоломів і 35 тис. п/м пожежних рукавів від уряду Німеччини
11:21
ДСНС України отримала 1,5 тисям пожежних шоломів і 35 тис. п/м пожежних рукавів від уряду Німеччини

 

НІМЕЦЬКА  ДОПОМОГА   РЯТУВАЛЬНИКАМ

 

 

   

   У Держслужбу України з надзвичайних ситуацій

   надійшов черговий транш гуманітарної

   допомоги від федерального уряду Німеччини.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

"Нове пожежно-технічне обладнання, а саме 35 тис. п/м сучасних пожежних рукавів та 1,5 тисяч пожежних шоломів, будуть розподілені між гарнізонами Служби порятунку на сході України", - йдеться в повідомленні прес-служби ДСНС України, оприлюдненого того тижня.

 

 

Німецьку сторону на церемонії передачі обладнання представляли перший секретар-референт з питань економічного співробітництва та розвитку Посольства ФРН в Україні Даніела Бергельт і регіональний директор Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH в Україні Сабіне Мюллер.

 

ДСНС України представляв керівник Департаменту ресурсного забезпечення Руслан Білошицький.

 

 

Як інформують в прес-службі ДСНС, всього з початку березня 2015 року за дорученням федерального уряду Німеччини в Україні було доставлено 10 вантажівок гуманітарної допомоги та закуплено 20 вантажівок товарів українського виробництва на суму EUR3,5 млн.

"Більшість товарів - це сучасний спеціальний захисний одяг, знаряддя та техніка для рятувальників ДСНС України, товари першої необхідності і медикаменти для Товариства Червоного Хреста України, яке буде поширювати цю гуманітарну допомогу серед внутрішньо переміщених осіб", - йдеться в повідомленні.

 

 

Допомога від уряду Німеччини надходить в рамках проекту "Підтримка України в управлінні надзвичайними ситуаціями". Торік німецьке Міністерство економічного співробітництва і розвитку ФРН виділив EUR96 млн для реалізації цього проекту в Україні.

 

 

"Виконання та реалізація даного проекту - одне з пріоритетних завдань німецької федеральної компанії Deutschen Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH", - додали в ДСНС України.

 

 

Die Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH - федеральна компанія, що підтримує уряд Німеччини у досягненні мети в галузі міжнародного співробітництва для сталого розвитку.

 

 

В рамках німецько-українського співробітництва в Україні реалізуються проекти, зокрема, у сферах сталого економічного розвитку, енергоефективності, підвищення якості державного управління та профілактики ВІЛ / СНІДу.

 

 

Фото – з відкритих джерел в Інтернеті

Джерело:

http://interfax.com.ua/news/general/281970.html

 

 

 

Переглядів: 630 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Четвер, 25.04.2024, 06:52
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024