Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2015 » Серпень » 28 » Завершення першої фази благодійної акції Личаківської РО ТЧХ м. Львова «Подарунки школярам з бідних родин»
15:18
Завершення першої фази благодійної акції Личаківської РО ТЧХ м. Львова «Подарунки школярам з бідних родин»

 

РАНЦІ  ДЛЯ  СЕМИКЛАСНИЦЬ

 

 

Сьогодні завершилася перша фаза благодійної

акції Личаківської РО ТЧХ м. Львова «Подарунки

школярам з бідних родин», яка була оголошена

7 серпня п.р. на нашому сайті.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ранці, зошити і канцприладдя сьогодні отримали дві Каріни, - семикласниці із  середньої школи №24 ім. М. Конопницької. Обидві перебувають на обліку у відділі у справах дітей Личаківської районної адміністрації Львівської міської ради. Ці семикласниці мають складну життєву долю, оскільки одна з них є дитиною, позбавленою батьківського піклування, а інша є дитиною, що проживає у складних життєвих обставинах.

 

 

Акція Червоного Хреста проходила під девізом «Пожертвуймо гривну на ранець для сироти". 

 

Незважаючи на сезон літніх відпусток, у ній взяли активну участь первинні осередки Личаківської РО ТЧХ м. Львова, створені у обласному військовому комісаріаті (голова – Борис Борисович Андреєв) та обласному діагностичному центрі (голова - Ірина Юхимівна Телепнєва).

 

 

 

 

 

Розповсюдивши між своїми членами марки «Членський внесок», ці первинні осередки Червоного Хреста зібрали 913 грн, за які і були закуплені ранці та канцприладдя для обох семикласниць.

 

 

 

 

 

 

«Одна з Карін тільки сьогодні повернулася у Львів із молодіжного оздоровчого табору, що у селі Яблуниця Яремчанського району на Прикарпатті, де кожна путівка в середньому коштує 4,5 тис грн», - повідомили нас начальник відділу у справах дітей Личаківської районної адміністрації Олександра Петрівна Лотоцька та провідний спеціаліст відділу у справах дітей Лілія Романівна Яремко. Вони з цими дітьми працюють уже впродовж довшого часу, допомогають їм морально і матеріально, тому знають всі їх проблеми і запити, як члени їхніх родин.

 

 

 

 

 

 

Завдяки спільній акції Червоного Хреста і Личаківської райадміністрації, ми сьогодні побачили усміхнені обличчя дітей, - двох Карін-семикласниць, - напередодні цього навчального року.

 

 

 

 

 

 

 

Акція «Подарунки школярам з бідних родин» продовжується. Кожен може долучитися до неї, пожертвувавши Червоному Хресту гривну для сироти. Банківські реквізити див. - http://lviv-redcross.at.ua/blog/2015-08-07-6015

 

 

Якщо  хочете долучитися до нашої благодійної роботи у якості волонтерів  – вступайте у ряди Товариства Червоного Хреста України.

 

 

Вступний внесок – 5-10 грн.

 

 

 

Фото – Василя Гурмака, професора ЛНАМ,

члена президії Личаківської РО ТЧХ м. Львова

 

Прес-служба Личаківської РО ТЧХ м. Львова

 

Переглядів: 783 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 26.04.2024, 17:26
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024