Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2015 » Серпень » 31 » Дітей Донеччини - не залишать у біді
16:25
Дітей Донеччини - не залишать у біді

 

ЧАС  ЗБИРАТИ  КАМІННЯ…

 

 

      «Дітей Донеччинни - не залишимо в біді», -

      запевняють учасники протиборства на сході

      України

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Селище Луганське, що на Донеччині, знаходиться на самій лінії зіткнення. Чимало житлових будинків у цьому населеному пункті постраждали від обстрілів. Попри небезпеку, у селищі залишаються понад півтори тисячі мирних жителів, працюють селищна рада і магазин.

 

 

 

 

 

 

Функціонував дитячий садок, який навіть влітку відвідували понад 40 малюків. Однак внаслідок масованих обстрілів покрівля на будівлі дитячого будинку була сильно пошкоджена.

 

 

На допомогу громаді прийшли представнитки Червоного Хреста, надавши будівенльні матеріали, та спеціалісти з інженерних підрозділів, котрі швидко і якісно полагодили пробоїни на даху.

 

 

 

 

 

«Ми задоволені тим як ремонтники перекрили дах садочка. Робота зроблена дуже швидко. Дякую нашим благодійникам,  вони постійно з нами. До нашого дитсадка ходять діти з навколишніх сіл та діти переселенців. Також з першого вересня ми надамо приміщення для навчання учням початкових класів, адже місцева школа теж дуже постраждала від обстрілів», - розповіла завідувач дошкільного дитячого закладу «Зірочка» Тетяна Долідзе.

 

 

 

 

 

 

Крім відновлення дитсадочка, ремонтники і червонохрестівці провели ретельний огляд місцевої школи, зруйнованої від артилерійських та мінометних обстрілів.

 

 

 

 

 

«З початком навчального року за парти сядуть понад сто дітей. Педагогічний колектив зробив усе, аби свято знань у школярів Луганського було не гіршим, ніж в їхніх ровесників у різних куточках України. Вцілілі аудиторії підготовлені до уроків, збережені підручники. Проте навчальному закладу необхідний серйозний ремонт. Потрібно налагодити й систему опалення. Ми зробимо все можливе, щоб місцеві школярі мали кращі умови для навчання», - запевнив начальник групи цивільно-військового співробітництва сектору полковник Олександр Бондаренко.

 

 

Фото – www.seo-top-news.com.ua

За джерелом:

http://seo-top-news.com.ua/ukrajinski-vijskovi-ditej-donbasu-ne-zalishimo-v-bidi-125959/

 

Переглядів: 590 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Середа, 24.04.2024, 08:55
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024