Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2015 » Вересень » 2 » Директори навчальних закладів Смілянського Звенигородського районів на Черкащині отримали шкільні аптечки
10:01
Директори навчальних закладів Смілянського Звенигородського районів на Черкащині отримали шкільні аптечки

 

ЗАОХОЧЕННЯ

 

   

 

   Напередодні нового навчального року директори

   навчальних закладів Смілянського району, що на

   Черкащині, отримали шкільні аптечки

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

На серпневій конференції освітян району голова Смілянської районної організації Товариства Червоного Хреста України Оксана Карбівнича вручила директорам навчальних закладів набори медичного призначення для шкільних аптечок на суму майже 4 тисячі грн.

Придбання медикаментів стало можливим, завдяки коштам від розповсюдження марок Червоного Хреста «Членський внесок» та благодійних квитків.

 

 

 

 

 

Серпнева педагогічна конференція на Звенигородщині зібрала в приміщенні сесійної зали районної ради освітян та соціальних партнерів галузі. Про це «Новій Добі» повідомила прес-служба Товариства Червоного Хреста України в Черкаській області.

 

На запрошення очільника відділу освіти, члена президії правління районної організації Червоного Хреста Лариси Кочерги в її роботі взяв участь і голова районної організації Товариства Червоного Хреста Володимир Слинько.

 

Традиційно директорам навчальних закладів видано аптечки першої медичної допомоги, а головам первинних організацій Червоного Хреста набори санітарно-освітньої літератури на червонохресну та медичну тематики, методичні матеріали щодо організації практичної роботи, серед яких план спільної роботи на черговий навчальний рік та проведення районних помісячних агітаційно-пропагандиських заходів . Відрадно, що лише керівнику Червоного Хреста району з-поміж запрошених партнерів надано можливість привітати освітян з Днем знань та початком навчального року.

 

Червонохресні працівники провели ряд зустрічей з учасниками конференції, а по закінченні між керівником відділу освіти та працівниками районної організації Червоного Хреста відбувся обмін думками щодо подальшої співпраці.

 

 

Фото – www.smilarda.gov.ua

За джерелами:

http://smilarda.gov.ua/news/item/5493-direktori-navchalnih-zakladiv-smilyanskogo-rayonu-otrimali-shkilni-aptechki

http://novadoba.com.ua/20744-zvenygorodski-osvityany-ta-chervonokhrestivci-obgovoryly-vlasnu-spivpracyu.html

 

Переглядів: 557 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Субота, 20.04.2024, 02:51
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 360
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024