Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2015 » Вересень » 3 » Дітям переселенців у Мелітополі на Запоріжжі подарували набори канцтоварів
16:09
Дітям переселенців у Мелітополі на Запоріжжі подарували набори канцтоварів

 

ПОДАРУНКИ ДО  ДНЯ ЗНАНЬ

 

 

Дітям переселенців на День знань у Мелітополі

подарували набори канцтоварів, про що йдеться

у репортажі тамтешніх журналістів.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Увагою і турботою мелітопольці допомагають тимчасовим переселенцям з Донеччини відчути себе в місті проживання потрібними і рідними. Першого вересня в.о. мера Сергій Мінько, вручив школярам, ​​з областей охоплених війною, подарунки до Дня знань.

 

На сьогоднішній день в Мелітополі зареєстровано 1400 дітей, які прибули з Донецької та Луганської областей, з них 300 дітей з 1 вересня пішли вчитися до школи м. Мелітополя.

 

За інформацією голови міського Товариства Червоного Хреста України Наталії Жадан, в серпні частина дітей переселенців шістьох-одинадцятих класів безкоштовно отримали рюкзаки та канцтовари від фірми Children.

 

З ініціативи секретаря міськради, в.о. мера Сергія Мінько ще 22 дитини отримали набори канцелярських товарів - якісні фарби, зошити, олівці, альбоми для малювання, набори пензликів, кольоровий папір, ручки.

 

«Будьте сміливими, не обертатися назад, йдіть назустріч знанням. Сьогодні ми разом з моїми заступниками прийшли привітати вас, оскільки ви опинилися в складних життєвих обставинах. Вам важко адаптуватися, але ви повинні знати і пам'ятати, що Україна - це наша велика родина, а Мелітополь на сьогоднішній день - наш з вами будинок. Ми любимо вас, ми рахуємося з вами, тому що ви є членами нашої громади», - звернувся до переселенців Сергій Анатолійович.

 

Разом з представниками Товариства Червоного Хреста заступник міського голови Світлана Бойко та керівник справами виконкому Олена Дубініна вручили дітям-переселенцям шкільні набори та солодкі подарунки.

 

Переселенці у свою чергу подякували міській владі за надану допомогу, яка стане відмінною підмогою для кожної родини. У бесіді з секретарем міськради вони зазначили, що завжди відчувають підтримку влади і таким чином їм легше адаптуватися в чужому місті.

 

 

Фото – www.ria-m.tv

За джерелом:

http://ria-m.tv/news/43675/detyam_pereselentsev_podarili_naboryi_kantstovarov_(foto).html

Переглядів: 613 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 29.03.2024, 15:10
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 359
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024