Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2015 » Вересень » 4 » У Міністерстві оборони відбулася зустріч з представниками Міжнародного Комітету Червоного Хреста
17:54
У Міністерстві оборони відбулася зустріч з представниками Міжнародного Комітету Червоного Хреста

      

 КРОКИ  ДО  МИРУ

 

 

   

   У Міністерстві оборони України відбулася

   зустріч його керівництва з представниками

   Міжнародного Комітету Червоного Хреста     

 

 

 

 

 

 

 

 

 

У зустрічі взяли участь: від МКЧХ – заступник голови делегації Ніколя Фльорі, медичний координатор Оскар Авогарді та фахівець з медичних питань Віталій Стецик; від Міністерства оборони були присутні заступник Міністра оборони України Юрій Гусєв, директор Військово-медичного департаменту Міністерства оборони України генерал-майор медичної служби Андрій Верба.

 

 

 

 

 

 

Сторони обговорили перспективи співпраці з Міжнародним Комітетом Червоного Хреста, зокрема, проведення семінарів та підготовки лікарів щодо медичної допомоги від вогнепальних та мінно-вибухових уражень у закладах охорони здоров’я. Також були обговорені напрямки подальшої співпраці, в тому числі надання Міжнародним Комітетом Червоного Хреста вакцин проти укусів змій та комах.

 

 

 

 

 

 

 

Міжнародний Комітет Червоного Хреста від початку загострення ситуації на Сході України постійно допомагає постраждалим від конфлікту не тільки наданням медичної допомоги та забезпечення лікарськими засобами, а й сприяє у відновленні водопостачання, забезпеченням їжею в постраждалих регіонах, отримання будівельних матеріалів (цемент, цегла, пиломатеріали та покрівельні матеріали). Сьогодні все це відбувається в тісній взаємодії з Міністерством оборони України.

 

 

 

 

 

 

Під час зустрічі було прийнято рішення поглиблювати співпрацю, більш тісно координувати надання допомоги населенню та рухатися до мирного врегулювання конфлікту.

 

 

Фото – www.mil.gov.ua

За джерелом:

http://www.mil.gov.ua/news/2015/09/04/u-ministerstvi-oboroni-vidbulasya-zustrich-ukrainskoi-delegaczii-z-predstavnikami-mizhnarodnogo-komitetu-chervonogo-hresta--/

 

 

Переглядів: 583 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 19.04.2024, 07:58
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 360
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024