Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2015 » Вересень » 10 » У Львові вперше відбувся Дитячий форум у рамках ХХІІ Форуму видавців у Львові
22:32
У Львові вперше відбувся Дитячий форум у рамках ХХІІ Форуму видавців у Львові

і

ЇМ НАЛЕЖИТЬ МАЙБУТНЄ

 

 

 

У рамках Форуму видавців у Львові, який

відбуватиметься 10-13 вересня, вперше

організували Дитячий форум.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Вперше тут побували і працівники Чрвоного Хреста. Вони малювали з дітьми різні малюнки, розповідали про історію заснування Товариства.

 

 

 

 

 

 

Ірина Валько, старша медична сестра ЛОО ТЧХ України, тренер з вивчення надання першої долікарської допомоги, розгорнула зі своїми медичними сестрами тренінг для мам, доки діти ретельно трудилися над малюнками.

 

 

 

 

 

 

Координатор Дитячого форуму Анна Батищева (на знімку - зліва) не так давно була у неї на курсах Червоного Хреста з цього напрямку роботи, тому і закономірно, що вона запросила своїх колишніх наставників сюди на Дитячий форум.

 

 

 

 

 

 

Ніна Добренька, директор МСЦ ЛОО ТЧХУ, котра прийшла у гості до дітей, відкрила у собі несподівано талант педагога-наставника для малюків, і від усвідомлення цього, розцвіла у чарівній усмішці.

Про родзинки програми Дитячого форуму, цікаву супергру розповіла Tvoemisto.tv прес-секретар Дитячого Форуму Марія Антонюк

 

 «Цього року  Дитячий Форум справді відбувається вперше, – розповідає Марія Антонюк. – Минулого року на Форумі видавців був дитячий тематичний майданчик, тож  цього року організатори вирішили підготувати окрему велику програму для дітей, яка буде відбуватися в рамках 22-го Форуму видавців у Львові. Цього року програма Форуму видавців збільшилася, а ще це захід, на який відвідувачі приходять із дітьми, тому й було вирішено організувати спеціальний Дитячий форум, аби приділити достатньо уваги розвитку дитини».

 

За словами організаторів, створено таку спеціальну програму для дітей, аби перетворити Львів у часі Форуму видавців на свято для усіх. Спектр занять найрізноманітніший, від стрибання на батуті, авіа моделювання, хімічних та наукових дослідів до презентацій книжок, спілкування з авторами, художниками, зірковими гостями.

 

Метою усіх акцій є залучення дітей до різноманітної розвиваючої діяльності та активного відпочинку через читання, творчість, наукову діяльність, винахідництво.

 

Цьогорічні заходи Дитячого форуму відбуватимуться у Національному музеї ім. А. Шептицького у Львові та в Державному природознавчому музеї з 10:00 до 18:00 год.

 

Організатори обіцяють понад 400 акцій для дітей та батьків, а також 1000 книжкових новинок. Ознайомитися з детальнішою програмою заходів Дитячого форуму можна за посиланням. 

 

 

 

 

 

 

 

Вже стартував конкурс для уважних читачів Напередодні Дитячого форуму. Для них було оголошено книжковий конкурс. Це спільний проект Дитячого форуму, Української правди та видавництв: «БаК», «Ранок», «Фонтан Казок». Переможці з усіх оластей України прибули на Дитячий Форум (на знімку).

 

Юним читачам пропонували дати правильну відповідь на запитання про книжки – минулорічні новинки Форуму видавців, натомість – отримати книжкові новинки цьогорічного Форуму. Запитання були на сайті «Українська правда». Відповіді приймалися до 9 вересня 2015 року.

 

Спеціальна гра Дитячого форуму «Стань супергероєм». Коротка інструкція Усю програму Дитячого форуму об’єднає велика гра  «Стань супергероєм». За словами Марії Антонюк, суть гри полягає у тому, аби всі учасники могли створити власного супергероя, відвідавши вісім просторів Дитячого форуму та здобувши суперсили.

 

«Учасниками гри можуть стати діти від 6-ти років, котрі пройшовши завдання в кожному із восьми просторів Дитячого Форуму, отримують суперсили, – розповіла М. Антонюк. – Ці суперсили необхідні для того, щоб повернути колір на мапу веселої та гамірної країни Дитячого Форуму, який на передодні свята стер морок. Кожен учасник гри отримує свій путівник по країні, а виконавши завдання одержує наліпку із зображенням суперсил, яка і допоможе стати Супергероєм».

 

 

 

 

 

 

Відвідуючи події Дитячого форуму, можна стати Героєм або ж Супергероєм. Щоби стати героєм, варто обрати якийсь із заходів, який до вподоби, виконати завдання і отримати в Опікуна наліпку.

 

Наліпку треба наклеїти на карту у своїй книзі, яку отримає кожен, хто завітає на Дитячий форум. Зібравши 4-ри наклейки, можна отримати титул Героя кольорової країни.

 

 

 

 

 

 

Щоби стати Супергероєм треба відвідати усі 8 просторів та зібрати 8 наліпок-суперсил різних кольорів. Книжка з наліпками – можливість відвідати 2-ий день форуму за ціною – удвічі дешевшою за вартість квитка, та безкоштовно на 3-ій та 4-ий день.

 

 

 

 

 

 

Фото – автора

Ірина Апостолюк,

голова Личаківської РО ТЧХ м. Львова

 

 

Переглядів: 906 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Субота, 04.05.2024, 14:19
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 3
Гостей: 2
Користувачів: 1
alexapostolyuk77
Iv. Stepura © 2024