Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2015 » Вересень » 12 » Милосердя і бізнес: Компанія Кока-Кола звітує про досягнення зі сталого розвитку в Україні
13:39
Милосердя і бізнес: Компанія Кока-Кола звітує про досягнення зі сталого розвитку в Україні

 

АКТИВНА СОЦІАЛЬНА  ПОЗИЦІЯ

 

 

Вчора система компаній Кока-Кола в Україні

оприлюднила звіт з соціальної відповідальності,

в якому висвітлюється прогрес у виконанні

зобов’язань компанії перед споживачами,

клієнтами, партнерами, співробітниками

та українською громадою за 2012-2014 роки.

 

 

 

 

 

 

 

Хоча останні роки були непростими для України, компанія продовжує займати активну соціальну позицію, реалізовуючи низку проектів із корпоративної соціальної відповідальності, які співзвучні глобальним пріоритетам системи компаній Кока-Кола та нагальним потребам українців.

 

Турбота про споживачів залишається невід’ємною частиною усієї діяльності компанії – від виробництва якісних напоїв, їх маркування та реклами до програм, спрямованих на підтримку місцевих громад.

 

Основні соціальні проекти реалізовуються у трьох напрямках:

 

 

 

1.Розвиваємо активний спосіб життя: компанія сприяє відродженню спортивної культури і вже багато років є партнером Національного олімпійського комітету України, разом з яким щороку організовує заходи національного масштабу, такі як: Олімпійський день, Всеукраїнський олімпійський урок.

 

 

 

 

 

У партнерстві з благодійною організацією „Фонд Кличко” компанія намагається надихнути школярів на активну участь у спорті і вправах і забезпечити для кожної української дитини легкий доступ до базової спортивної інфраструктури.

 

 

 

 

 

На сьогодні вже побудовано 161 дитячий спортивний майданчик у різних регіонах країни в рамках проекту „Клич друзів - граймо разом!”.

 

2.Будуємо сильні громади: компанія усвідомлює, що від якості життя громад залежить і майбутнє її бізнесу. Спільно з довгостроковим партнером Товариством Червоного Хреста України (ТЧХУ) компанія допомагає постраждалим під час надзвичайних ситуацій, людям з особливими потребами, а також соціально незахищеним верствам населення по всій Україні.

 

 

 

 

 

У звітному періоді компанія надала 133,5 тисяч літрів напоїв спільно з ТЧХУ.

 

 

 

 

Від 2014 р. компанія опікується центром соціальної реабілітації дітей-сиріт „Смарагдове місто” у м. Святогірськ Донецької області. У центрі перебуває понад 500 дітей переселених з інтернатів зони бойових дій на сході України.

 

 3.Дбаємо про довкілля: зменшення впливу на довкілля - одна з основних цінностей та частина корпоративної культури компанії. У фокусі уваги питання збереження водних ресурсів, ефективне використання енергоресурсів та збереження клімату, скорочення обсягів утворення відходів та збільшення кількості їх переробки.

 

 

 

Компанії вдалося на 14% зменшити використання води і на 40% скоротити використання енергії, які необхідні для виготовлення 1 літру напою. Також за звітний період було зменшено обсяг утворених ПЕТ пляшок на 11,6% за рахунок зменшення ваги пляшки.

 

 

 

 

Крім того, було реалізовано низку соціальних проектів із захисту довкілля, основні з них - Кожна краплина має значення, Зелений день, День Дунаю.

 

Компанія сповнена оптимізму щодо майбутнього та її ролі в Україні. Продовжуючи сумлінно вести свій бізнес, компанія буде і надалі створювати цінності для всіх зацікавлених сторін.

 

 

 

 

Про компанію:

Кока-Кола Беверіджиз Україна - один з лідерів на українському ринку безалкогольних напоїв, єдине підприємство в Україні, яке уповноважене виготовляти напої під товарними знаками The Coca-Cola Company.

Кока-Кола Беверіджиз Україна пропонує широкий вибір безалкогольних напоїв у різних категоріях: солодкі газовані напої, соки, вода, енергетичні напої та холодні чаї.

Компанія дотримується принципів сталого розвитку з метою створення цінностей для свого бізнесу і для суспільства. Ця політика передбачає задоволення потреб споживачів у виборі безалкогольних напоїв, заохочення відкритих робочих стосунків, ведення бізнесу в умовах дбайливого ставлення до навколишнього середовища та здійснення вагомих внесків у соціально-економічний розвиток місцевих громад. Для отримання більш детальної інформації завітайте на http://www.coca-colahellenic.com.ua

 

 

Фото – з відкритих джерел в Інтернеті

Джерело:

http://pr.meta.ua/read/47958

 

Переглядів: 744 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Четвер, 28.03.2024, 12:00
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 359
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024