Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2015 » Вересень » 15 » Милосердя і бізнес: Компанія P&G, Червоний Хрест і мережа АТБ проводять благодійну акцію для переселенців
08:40
Милосердя і бізнес: Компанія P&G, Червоний Хрест і мережа АТБ проводять благодійну акцію для переселенців

 

ПЛІДНА  СПІВПРАЦЯ

 

 

Всесвітньо відома компанія P&G, Товариство Червоного Хреста України і роздрібна

торгівельна мережа  АТБ проводять благодійну акцію для вимушених переселенців

 

Здійснюючи щоденні покупки, кожен зможе взяти участь у спільній благодійній акції Procter & Gamble, роздрібної мережі "АТБ" та Товариства Червоного Хреста України, щоб допомогти забезпечити тисячі нужденних сімей спеціальними наборами з побутовою хімією і засобами по догляду за собою, укомплектованими продукцією компанії P&G. 

 

Починаючи з 4 вересня п.р., купуючи споживчі товари для своєї родини, українці зможуть зробити внесок у поліпшення побутових умов сімей вимушених переселенців. Для цього достатньо придбати в будь-якому з магазинів роздрібної мережі "АТБ" в Україні продукцію торгових марок Ariel, Tide, Gala, Fairy, Blend-a-Med, Oral-B, Safeguard, Pampers, Naturella, Always, Pantene Pro-V і Head & Shoulders .

 

З кожної покупки буде перераховано відповідний внесок, і в результаті благодійної акції більш 3000 нужденних сімей будуть забезпечені найнеобхіднішими миючими засобами, а також предметами особистої гігієни, особливо необхідними в умовах їх тимчасового житла. 

 

Procter & Gamble і Товариство Червоного Хреста України вже більше 10 років є партнерами. За останні півтора року співробітництво P & G з гуманітарною організацією стало ще тіснішим, коли вони об'єднали зусилля заради допомоги сім'ям переселенців, і продовжують це робити по сьогоднішній день.  

 

"Сьогодні всім українцям потрібно долати наслідки гуманітарної катастрофи. Тільки спільними зусиллями ми зможемо досягти результату. Я переконаний, що така ініціатива наших партнерів - це чудова нагода для кожного надати посильну допомогу особливо знедоленим верствам населення. Тим, хто вимушено залишили свої будинки, вкрай необхідна наша допомога", - зазначив Іван Ігнатович Усіченко, президент Товариства Червоного Хреста України.  

 

"Procter & Gamble співпрацює з Товариством Червоного Хреста в Україні вже багато років. Ми єдині у своєму прагненні допомогти там, де ми можемо, тими продуктами, яких люди потребують найбільше. Ми віримо, що наше успішне партнерство за підтримки "АТБ" дозволить надати набори з предметами першої необхідності тим, хто цього особливо потребує. І сподіваємося, що в результаті такої співпраці ми зможемо хоч трохи поліпшити їх побутові умови тимчасового проживання. На мій погляд, ще ніколи питання поліпшення життя українських споживачів не було таким актуальним і правильним , як в сьогоднішньому контексті ", - додав Антуан Брен, генеральний директор Procter & Gamble Україна.

 

У минулому році компанія Procter & Gamble допомогла більш 215000 українцям, передавши для них через Товариство Червоного Хреста України побутову хімію та засоби по догляду за собою.  

 

До нової благодійної ініціативи виробника товарів особистої гігієни та Товариства Червоного Хреста України приєдналася і найбільша продовольча роздрібна мережа "АТБ".

 

"Забезпечення соціально незахищених верств населення товарами першої необхідності є одним з основних стратегічних пріоритетів нашої компанії. У період конфлікту мережа "АТБ" зазнала суттєвих втрат на території Донецької та Луганської областей, і співробітники нашої компанії як ніхто інший відчули на собі найстрашнішу реальність того, що там відбувається. Підприємство доклало багато зусиль в наданні допомоги, як своїм співробітникам, так й іншим постраждалим від подій на Донеччині. І для нас ця ініціатива є логічним продовженням великої роботи, яку ми здійснюємо вже більше року ", - сказав Костянтин Мельников, директор з маркетингу  "АТБ маркет ".  

 

В акції, яка проходитиме з 4 вересня до 3 грудня 2015 року, візьмуть участь всі магазини роздрібної мережі "АТБ" в Україні.

 

 

 

Фотоколаж – з відкритих джерел в Інтернеті  

Джерело:

http://retailstudio.org/news/ukraina-p-g-krasnyi-krest-i-atb-provodyat-blagotvoritelnuyu-aktsiyu-dlya-pereslentsev

 

Переглядів: 687 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Четвер, 25.04.2024, 07:15
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024