Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2015 » Вересень » 19 » Волонтери навчають жителів Луганська прийомам першої допомоги
12:50
Волонтери навчають жителів Луганська прийомам першої допомоги

 

НАПЕРЕКІР  ВІЙНІ

 

 

   Луганське Товариство Червоного Хреста

   провело акцію, присвячену Всесвітньому

   дню першої допомоги

 

 

 

 

 

 

 

 

В ході акції городяни змогли ознайомитися з методами надання долікарської допомоги в надзвичайних ситуаціях. Про це пише ЛуганскІнформЦентр.

 

В акції взяли участь студенти медичного університету, учні середньої школи №36, Луганського медико-біологічного ліцею, а також усі бажаючі.

 

Волонтери 1-го загону першої допомоги Луганського Товариства Червоного Хреста показали учасникам прийоми серцево-легеневої реанімації потерпілого, що знаходиться в несвідомому стані, продемонстрували транспортування пацієнта на ношах, на ковдрі, а також методику зупинки артеріальної кровотечі за допомогою медичного джгута.

 

Всі бажаючі могли відпрацювати показані прийоми під керівництвом досвідчених інструкторів: спочатку на манекенах, а після - на добровольцях.

 

«Наш загін складається виключно з волонтерів. Ми з самого початку бойових дій брали активну участь у допомозі постраждалим. Наш загін виходив на чергування на барикади біля будівлі СБУ, був присутній на всіх мітингах в Луганську протягом минулої весни, був присутній при штурмі облдержадміністрації, обласної прокуратури та обласного УВС. Ми стояли до останнього і надавали допомогу всім, хто її потребував. До нас підходили люди з пораненнями, осколками скла, з травмами рук, ніг і голови, до нас підходили люди, постраждалі від сльозогінного газу і розривів гранат», - розповів інструктор 1-го загону першої допомоги Луганського Товариства Червоного Хреста Руслан Лохвицький.

 

«Зараз ми передаємо свої знання і свій досвід простим жителям Луганська, які в умовах воєнного часу повинні знати елементарні прийоми долікарської допомоги, щоб уміти зробити все можливе для порятунку життя людини до приїзду лікарів», - додав він.

 

 

Фото – з відкритих джерел в Інтернеті

Джерело:

http://cxid.info/volontery-obuchaut-jiteley-luganska-priemam-pervoy-pomoschi-foto-n124804

 

Переглядів: 555 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Субота, 27.04.2024, 02:55
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024