Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2015 » Вересень » 20 » УВКБ ООН розширює свою співпрацю з Товариством Червоного Хреста України
18:57
УВКБ ООН розширює свою співпрацю з Товариством Червоного Хреста України

 

ПАРТНЕРСТВУ – МІЦНІТИ

 

 

     Представництво Управління Верховного

     Комісара ООН у справах біженців в Україні

     розширює свою співпрацю з Товариством

     Червоного Хреста України

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Представництво УВКБ ООН в Україні продовжує співпрацю з Українським Товариством Червоного Хреста для подальшої підтримки найбільш вразливих переміщених осіб в Україні.

 

16 вересня Представництво УВКБ ООН в Україні підписало Меморандум про співпрацю з Товариством Червоного Хреста України. Згідно з цим документом буде розширено існуючу співпрацю, спрямовану на задоволення потреб людей, що постраждали в результаті конфлікту на сході Україні.

 

Головна мета цієї угоди полягає у зміцненні співпраці в галузі соціального захисту та в допомозі внутрішньо переміщеним особам (ВПО). У рамках підписаного документа УВКБ ООН та Товариство Червоного Хреста України будуть розширювати свою співпрацю у наданні соціального захисту та допомоги ВПО відповідно до своїх мандатів та з урахуванням наявних ресурсів.

 

"Підписання цього меморандуму є першим кроком для подальшого співробітництва між двома організаціями. Це допоможе побудувати нашу спільну роботу на благо найбільш вразливих переміщених осіб. У такі важкі часи для країни ми повинні завжди сподіватися на краще, але бути готовими до найгіршого", - підкреслив Виконувач обов'язків керівника Представництва УВКБ ООН в Україні пан Жан-Ноель Веттервальд.

 

У відповідь Президент Товариства Червоного Хреста України, пан Іван Усіченко (на знімку - крайній зліва), висловив занепокоєння з приводу довгострокових рішень для людей, змушених тікати через конфлікт, оскільки багато хто з них не може повернутися в свої домівки.

 

"Торік ситуація на сході України була складною, але всі сподівалися, що протягом року конфлікт піде на спад. Однак, на жаль, цього не сталося. Тому неабияк важливо об'єднати сили та співпрацювати заради досягнення спільної мети", - заявив п. Іван Усіченко. 

 

УВКБ ООН розпочало співпрацю з Товариством Червоного Хреста в Україні в 2014 році. Ця співпраця передбачала спільну роздачу непродовольчої гуманітарної допомоги ВПО в різних населених пунктах України через існуючу широку мережу офісів Червоного Хреста.

 

 

Фото – www.unhcr.org.ua

Джерело:

http://unhcr.org.ua/uk/novini/novyny/1533-uvkb-oon-rozshiryue-svoyu-spivpratsyu-z-tovaristvom-chervonogo-khresta

 

Переглядів: 729 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 19.04.2024, 14:05
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 360
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024