Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2015 » Вересень » 23 » 23 вересня в Дахау з Івано-Франківська відбуває делегація Німецького Червоного Хреста
14:12
23 вересня в Дахау з Івано-Франківська відбуває делегація Німецького Червоного Хреста

 

ПАРТНЕРСТВО, ВИПРОБУВАНЕ ЧАСОМ

 

     

     Сьогодні, 23 вересня, в Дахау з Івано-Франківська відбуває делегація

     Німецького Червоного Хреста, яка гостювала на Прикарпатті

     три дні.

 

 

 

 

 

 

 

Впродовж 24 років Івано-Франківська обласна організація Товариства Червоного Хреста України підтримує дружні ділові стосунки з колегами з м. Дахау.

 

За цей період сотні тон гуманітарних вантажів прибуло на Прикарпаття. Це і медичне обладнання, і лікарняні ліжка, й одяг, і білизна, і засоби гігієни, й іграшки та багато іншого. В області немає жодного лікувального закладу, який би не отримав допомогу від Німецького Червоного Хреста.

 

Велика підтримка самотнім перестарілим,  якими опікується Червоний Хрест. Таких людей в області близько 10 тисяч осіб.

 

З 20 до 23 вересня у Червоний Хрест Прикарпаття завітали колеги з м. Дахау, і як завжди, - не з порожніми руками. Більше 16 тон гуманітарного вантажу прибуло в область. Це - лікарняні ліжка, інвалідні візки та ходунки, іграшки, одяг, взуття та білизна.

 

Вантаж буде розподілений для лікарняних закладів, міських та районних організацій Товариства, а також для закладів соціального захисту та тимчасово переселених осіб із зони збройного конфлікту на сході України.

 

Довідково:

 

На Прикарпатті з гуманітарною місією у цей же часовий період, 20-23 вересня, перебувала і делегація з норвезького міста Санднес. Про це паовідомила прес-служба ОДА.

 

З 1995 року люди доброї волі передають звідти на Івано-Франківщину медичні засоби, меблі,  білизну, речі, необхідні для дитячих будинків, лікарень, інших соціальних установ.

 

І цього разу норвезькі друзі, подолавши складний шлях у 1900 кілометрів, привезли прикарпатцям 10 функціональних ліжок, засоби догляду за хворими, стільці, одяг. Все це розподілятимуть   між районами області, враховуючи потребу. 

 

 

 

 

21 вересня делегацію з Норвегії гостинно приймав,  дякуючи за допомогу, надану  жителям краю, голова облдержадміністрації Олег Гончарук.

 

«Не знаю більше людей, які понад 20 разів відвідали Україну з такою благородною місією, – сказав, спілкуючись з іноземними гостями, Олег Гончарук. –  Гордий з того, що можу висловити вдячність не лише від себе, а й мешканців краю, за вашу чуйність, відданість справі, служіння людям. Ваша людяність надихає інших творити хороші справи».

 

Голова облдержадміністрації розповів норвезькій делегації про ситуацію в Україні, ті практичні кроки, які робляться представниками влади на шляху здійснення реформ, запросив приїжджати на Івано-Франківщину в подальшому

 

 

Фото – з відкритих джерел в Інтернеті

За джерелом:

https://www.facebook.com/rcifua

Переглядів: 595 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Четвер, 28.03.2024, 14:02
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 359
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024