Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2015 » Вересень » 24 » На Кіровоградщині мати повісила двох власних дітей, щоб помститися чоловікові
21:58
На Кіровоградщині мати повісила двох власних дітей, щоб помститися чоловікові

 

ЖОРСТОКІСТЬ

 

     

     Нечуваний випадок стався на Кіровоградщині: Мати

     повісила двох власних дітей, щоб помститися чоловікові

 

 

 

 

 

 

 

 

 

На Кіровоградщині 27-річна жінка повісила двох своїх дітей, а потім спробувала вкоротити віку й собі. Лише дивом 8-річний хлопчик і його 5-літня сестричка змогли вибратись із зашморгів. Про це йдеться у сюжеті ТСН від 23 вересня п.р.

 

 

Віталик та Ганнуся тепер у лікарні. Діти все ще в стані шоку, але загрози їхньому життю більше немає. Про страшні події нагадують лише сліди на дитячих шиях.

 

“У хлопчика гематома лінійна. Це називається странгуляційна борозда. У дівчинки тільки червоний слід і теж видно, що це була мотузка. І у хлопчика ще була кров у вушній раковині”, – розповідає завідувач дитячого відділення Центральної районної лікарні Олена Ващенко.

 

Того дня 27-річна мати малюків посварилася з чоловіком і вирішила йому помститися. Жінка дочекалася, поки той піде на роботу і потягнула дітей у сінник – щоби повісити.

 

“Я пішла, взяла мотузку в гаражі. Думаю, спочатку дітям, і потом вже я себе”, – розповідає вона. Затягнувши зашморги на шиї сина та доньки, мати заходилася вішатись і сама.

 

Тим часом, діти дивом звільнились і побігли по допомогу до тітки. “Почула крики. Я вибігла на дорогу, дивлюся мій племінник кричить. Там люди йшли по дорозі, зупинилися. Підбігла: “Синочок, що таке?”. Він мені: “Тьотя Тася. Мене мама вішала”. Біжить назустріч племінниця: “Тьотя Тася, в мене животик болить!”. Дивлюся – в неї шия така червона – вішала вона її”, – розповідає жінка.

 

Тітка викликала швидку для дітей та міліцію. Тим часом, сусіди витягли горе-матір із зашморгу і віддали просто в руки правоохоронців. Жінку, яка мало не вбила власних дітей, затримали. Суду вона чекатиме за ґратами. Своїх урятованих дітей жінка не побачить довго. Їй загрожує до 15 років позбавлення волі або довічне ув‘язнення. Тим часом, соціальні служби вже розпочали процедуру позбавлення матері батьківських прав. Віталик та Ганнуся залишаться під опікою батька.

 

 

 

 

Фото – з відкритих джерел в Інтернеті

Джерело:

http://persha.kr.ua/na-kirovogradshhini-mati-povisila-dvox-vlasnix-ditej-shhob-pomstitisya-cholovikovi-video/

 

 

Переглядів: 559 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 29.03.2024, 09:26
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 359
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024