Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2015 » Вересень » 28 » Сьогодні відбулася ХХІІІ звітно -виборча конференція Львівської обласної організації ТЧХ України
14:39
Сьогодні відбулася ХХІІІ звітно -виборча конференція Львівської обласної організації ТЧХ України

 

У  НОГУ З ЧАСОМ

 

       

 

       Сьогодні, 28 вересня, відбулася ХХІІІ звітно -

       виборча конференція Львівської обласної

       організації Товариства Червоного Хреста

       України

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

28 вересня  2015 року в конференц-залі Палацу естетичного виховання учнівської молоді, що на площі Петрушевича, 2, відбулася ХХІІІ звітно - виборча конференція Львівської ОО ТЧХ України, участь у якій взяли близько 70 делегатів, що представляють 33 міських і районних організацій Товариства.

 

 

 

 

 

 

Участь в роботі конференції взяли: президент Товариства Червоного Хреста України  Іван Усіченко, голова Львівської обласної організації Товариства Червоного Хреста Валентин  Мойсеєнко, заступник голови ЛОДА з гуманітарних питань Юрій Підлісний, заступник директора  з питань цивільного захисту ЛОДА Олександр Харчук, заступник директора департаменту охорони здоров"я  ЛОДА Андрій Голдун, координатор молодіжного руху Національного Комітету  Товариства Червоного Хреста України Марина Кожедуб.

 

 

 

 

 

 

Згідно порядку денного першим заслухали звіт голови Львівської ОО ТЧХ України Валентана Мойсеєнка, у якому він підбив підсумки роботи Товариства за 2010-2015 роки (фрагменти доповіді - в окремому матеріалі).

 

Наступною звітувала Мирослава Гайт, голова ревізійної комісії.

 

 

 

 

 

 

Присутні з великою увагою вислухали виступ Івана Усіченка, президента ТЧХ України, тому що у ньому йшлося не лише про оцінку роботи Львівської ОО ТЧХ України за звітний період, але і окреслювалися перспективи Товариства, вага і значимість якого стократно зросла за останній рік збройного конфлікту на сході України.

 

 

 

 

 

 

 

 

Після змістовного обговорення доповідей, делегати конференції одноголосно визнали роботу Львівської обласної організації ТЧХ України "задовільною".

 

Важливим етапом конференції були вибори членів Правління Львівської ОО ТЧХУ, а також обрання делегатів на ХХІ з’їзд Товариства Червоного Хреста України.

 

 

Фото – Ірини Апостолюк

Прес-служба  Львівської ОО ТЧХ України

 

 

 

 

 

Переглядів: 625 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 19.04.2024, 23:14
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 360
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024