Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2015 » Жовтень » 3 » Акція «Молодь Данії – молоді України» - у Львівській ОО ТЧХУ
09:33
Акція «Молодь Данії – молоді України» - у Львівській ОО ТЧХУ

 

 

СОЛОДКЕ  ЧАЮВАННЯ

 

         

          Благодійна акція «Молодь Данії – молоді

          України» - у Львівській ОО ТЧХУ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Наприкінці першого місяця осені,  27 вересня, у рамках проекту Червоного Хреста «Молодь Данії – молоді України», у Львівській ОО ТЧХУ в центральному офісі було проведено молодіжну зустріч, в якій взяли участь як червонохрестівці, так і волонтери й переміщені особи з Донеччини і Криму.

 

 

 

 

 

Провели її - Марина Кожедуб, молодіжний координатор міжнародного руху НК ТЧХУ (на знімку – зліва), і Тетяна Магера - координатор проекту Тернопільської ОО ТЧХУ. Вони уже мають чималий досвід у проведенні таких акцій, тож черга прийшла і до Львова.

 

 

 

 

Від Львівської ОО ТЧХУ координатором було призначено Людмилу Валько, котра була душею компанії, всюди встигала, а головне - підтримувала той бадьорий тонус, без якого такі зустрічі сповнені нудьги, а іноді - просто неможливі.

 

 

 

 

 

 

Відкрив зустріч, яка проходила у подальшому в дружній атмосфері за чашкою кави, а для гурманів - ароматного чаю, Валентин Мойсеєнко, голова Львівської ОО ТЧХ України.

 

 

 

 

 

У акції, присвяченій проблемам психозахисту від стресових ситуацій, взяли участь понад два десятки осіб. Група молоді з числа переміщених осіб налічувала 15 осіб.

 

 

 

 

 

Акція "Солодке чаювання", яка проходила в рамках проекту "Розвиток навичок емоційної стійкості серед молоді" за підтримки Червоного Хреста Данії, спрямована на подолання соціального бар'єру між внутрішньо переміщеною та місцевою молоддю. Була подана присутнім також інформація і про найбільш поширені методи боротьби зі стресовими ситуаціями, про які йшлося наприкінці літа на міжнародному молодіжному зльоті у Данії, де були присутніми і делегати з Товариства Червоного Хреста України.

 

 

 

 

 

 

Ця зустріч у Львові  була спрямована на знайомство з новими людьми для більш активної комунікації в майбутньому.

 

 

 

 

 

Організатори солодкого чаювання подавали дану акцію під домінантою: «Давайте дружити і втілювати світлі ідеї разом!». Такий підхід виявився правильним, так як вже є багато пропозицій, як проводити надалі дозвілля з користю, щоб розвиватися і допомагати друзям зі сходу України і Криму краще обживатися на новому місці проживання. Тепер, коли учасники чаювання обмінялися адресами, такі зустрічі стануть регулярнішими, і у них, по всьому видно, братиме участь ширше коло зацікавлених осіб.

 

 

 

 

Фото – прес-служби ЛОО ТЧХУ

Прес-служба  Львівської ОО ТЧХ України

 

 

 

 

 

 

Переглядів: 585 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 29.03.2024, 14:00
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 359
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024