Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2015 » Жовтень » 6 » Красноармійська МРО ТЧХ України підбила підсумки роботи з вимушеними переселенцями
15:00
Красноармійська МРО ТЧХ України підбила підсумки роботи з вимушеними переселенцями

 

 

«КОВДРИ»  ВИСТАРЧАЄ  ВСІМ

 

     

 

      Красноармійська МРО  Товариства Червоного Хреста України,

      що на Донеччині, підбила підсумки роботи з вимушеними

      переселенцями

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

«За 9 місяців роботи з переселенцями, прибулими із зони збройного конфлікту на сході України, ми доклали всіх зусиль для того, щоб ці люди відчули турботу про них, - поділилася з журналістами 06239.com.ua голова Красноармійської МРО Товариства Червоного Хреста України Людмила Полтавченко. - Адже в Красноармійську та районі на сьогоднішній день зареєстровано більше 42 тисячі 500 вимушених переселенців.

 

За 9 місяців 2015 р. 19517 переселенців отримали гуманітарну допомогу на загальну суму 5 млн. 408 тис. грн., у тому числі від Організації Об'єднаних Націй у справах біженців - на 2 млн. 247 тис. грн. у вигляді товарів промислового характеру (ковдри, постіль, набори рушників, посуду, термобілизни, розкладачки, будівельні матеріали та інше).

 

Національний Комітет Товариства Червоного Хреста України на наше прохання виділив грошових коштів на суму 145 тис. грн., на які закуповувалися продукти харчування, миючі засоби та засоби особистої гігієни (це пральний порошок, засоби для миття посуду, шампунь, бальзам, дитячі памперси і вологі серветки, зубні щітки, зубні пасти, туалетне та господарське мило). На вищезазначені товари було витрачено понад 85 тис. грн.

 

З виділених грошей від Національного Комітету Товариства Червоного Хреста України на суму близько 34 тис. грн. були закуплені канцелярські товари для дітей з малозабезпечених сімей. 500 дітей загальноосвітніх шкіл міста та району отримали набори у вигляді зошитів, олівців і ручок.

 

До Дня перемоги і до Дня захисту дітей жителям селища Гродівка, постраждалим від обстрілу, також була надана гуманітарна допомога.

 

Від Міжнародного Комітету Червоного Хреста отримано гуманітарної допомоги на суму 785 тис. грн.

 

 

 

 

Від гуманітарного штабу Р.Ахметова «Допоможемо» також надходила допомога. Виділяли її пільговим категоріям - це інваліди 1-2 групи, багатодітні сім'ї, матері-одиначки, вагітні жінки, діти-сироти, люди, у яких були зруйновані будинки, а також поранені переселенці. Проводилася і видача дитячих наборів для діток від 0 місяців до 3 років. Всього гуманітарної допомоги від штабу "Допоможемо" було видано на суму 2 млн. 112 тис. грн.

 

До Дня перемоги  112 ветеранів війни отримали від Благодійного фонду Ріната Ахметова святкові набори на суму 84 тис. грн.

 

Від фонду нашого Товариства для переселенців Красноармійського району було пожертвувано 2 млн. 198 тис. грн.

 

Після обстрілу мирних жителів селища Гродівка, «Донецький фонд соціальної допомоги та милосердя» виділив гуманітарну допомогу від громадян Німеччини у вигляді одягу та взуття.

 

В даний час нашою організацією направлені листи у чимало благодійних фондів, а також представництво ОНН для отримання гуманітарної допомоги для наших переселенців.

 

Також ми намагаємося вислухати людей, розділити їх біль, вгамувати страх і розгубленість, допомогти їм вирішити ту чи іншу проблему. Для зручності роздачі гуманітарної допомоги в районі створено пункт її видачі: після реєстрації переселенців в управлінні соціального захисту, Територіальний центр з обслуговування населення роздає  ці, такі необхідні їм, набори.

 

Велику допомогу в розвантаженні і роздачі допомоги надає ініціативна група з числа переселенців, які є волонтерами Красноармійської МРО Товариства Червоного Хреста України.

 

На закінчення, я дякую всім представникам влади м.Красноармійська та району, а також керівникам міських підприємств за надану нашій міськрайонній організації Товариства Червоного Хреста України підтримку, небайдужість та милосердя», - підсумувала свій звіт Людмила Сергіївна.

 

 

 

Фото - www.06239.com.ua

Джерело:

http://www.06239.com.ua/news/982762

 

Переглядів: 617 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 19.04.2024, 03:06
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 360
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024