Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2015 » Жовтень » 6 » Експертна зустріч на тему «Реформа системи охорони здоров’я в умовах децентралізації влади»
18:23
Експертна зустріч на тему «Реформа системи охорони здоров’я в умовах децентралізації влади»

 

З  ТУРБОТОЮ ПРО ЗАВТРА

 

 

 

 

ЛНМУ імені Данила Галицького провів

експертну зустріч на тему «Реформа системи

охорони здоров’я в умовах децентралізації влади»

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

5 жовтня 2015 р. у приміщенні Музею історії медицини Галичини імені Мар’яна Панчишина з ініціативи кафедри медичного права ФПДО ЛНМУ імені Данила Галицького відбулася експертна зустріч на тему «Реформа системи охорони здоров’я в умовах децентралізації влади».

 

 

 

 

Гостем кафедри була народний депутат, заступник голови Комітету Верховної Ради України з питань охорони здоров'я Ірина Сисоєнко, яка у професійній аудиторії медичних працівників і правників розкрила трансформаційні вектори у сфері охорони здоров’я.

 

 

 

 

Організатор заходу – Ірина Сенюта, член президії Личаківської РО ТЧХ м. Львова, завідувач кафедри медичного права ФПДО Львівського національного медичного університету імені Данила Галицького, заступник голови Комісії з правових питань Громадської ради при Львівській обласній державній адміністрації за сприяння Українського лікарського товариства у Львові.

 

 

 

 

На зустрічі з народним депутатом, заступником голови Комітету Верховної Ради України з питань охорони здоров'я Іриною Сисоєнко були присутні представники Львівського національного медичного університету імені Данила Галицького, Українського лікарського товариства у Львові, Комісії з питань охорони здоров’я Громадської ради при Львівській обласній державній адміністрації, Ради молодих лікарів Львівщини.

 

З п. І. Сисоєнко досягнуто домовленості про подальшу співпрацю, спрямовану на розвиток медичного права та захист прав людини у сфері охорони здоров’я.

 

 

Фото – www.meduniv.lviv.ua

За джерелом:

http://meduniv.lviv.ua/index.php?option=com_content&view=article&id=2951%3An0610153&catid=1%3Alatest-news&Itemid=50&lang=uk

 

Переглядів: 634 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Четвер, 25.04.2024, 21:53
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024