Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2015 » Жовтень » 7 » 6 жовтня у Львові пройшли заняття з керівним складом цивільного захисту населення Львівської області
11:16
6 жовтня у Львові пройшли заняття з керівним складом цивільного захисту населення Львівської області

 

АКТУАЛЬНІ  НАВЧАННЯ

 

     

     В актовому залі Шевченківської районної

     адміністрації м. Львова 6 жовтня викладачі

     Інституту державного управління у сфері

     цивільного захисту провели заняття для

     керівного складу Львівщини, якому доручено

     налагодити тут цивільний захист населення.

 

 

 

 

 

 

Відповідно до рішення Голови обласної державної адміністрації Олега Синютки, до заняття було залучено керівний склад Львівської обласної державної адміністрації, керівників структурних підрозділів облдержадміністрації, голів районних державних адміністрації, міських голів міст обласного значення, голів районних адміністрацій міста Львова, міських голів міст районного значення, членів обласної комісії з питань ТЕБ і НС та інших керівників, що відповідають за загальний стан справ у налагодженні цивільного захисту населення на Львівщині.

 

Завідувач кафедри цивільного захисту Інституту державного управління у сфері цивільного захисту, к. військ, н., доцент Бондаренко О.О. прочитав дві лекції.

 

Першу на тему:«Реалізація державної політики у сфері цивільного захисту. Єдина державна система цивільного захисту. Територіальні підсистеми ЄДС ЦЗ (мета створення, основні завдання, функціонування), надзвичайні ситуації та їх класифікація».

 

Другу на тему: «Реагування на надзвичайні ситуації та ліквідація їх наслідків (організація роботи місцевих державних адміністрацій і органів місцевого самоврядування з реагування на НС, порядок відшкодування матеріальних збитків та надання допомоги постраждалим)».

 

Професор кафедри організації управління у надзвичайних ситуаціях Інституту державного управління у сфері цивільного захисту, к. військ, н., доцент Мазуренко В.І. також прочитав дві лекції.

 

Першу на тему: «Повноваження суб’єктів забезпечення цивільного захисту (порядок організації та здійснення заходів ЦЗ місцевими державними адміністраціями і органами місцевого самоврядування) із запобігання надзвичайним ситуаціям».

 

Другу на тему: «Захист населення і територій від надзвичайних ситуацій (завдання місцевих державних адміністрацій і органів місцевого самоврядування щодо реалізації заходів із захисту населення і територій від НС)».

 

 

Викладачі  Інституту державного управління у сфері цивільного захисту дали вичерпні відповіді на додаткові запитання учасників навчання.

 

 

Фото – з відкритих джерел в Інтернеті

Прес-служба Личаківської РО ТЧХ м. Львова

 

 

 

 

Переглядів: 888 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Субота, 11.05.2024, 05:03
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 3
Гостей: 3
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024