Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2015 » Жовтень » 8 » Н. Григор'євій , керівнику волонтерського руху в НВК «Школа гуманітарної праці», присуджена стипендія Херсонської ОДА
14:07
Н. Григор'євій , керівнику волонтерського руху в НВК «Школа гуманітарної праці», присуджена стипендія Херсонської ОДА

 

ОРИГІНАЛЬНА  ВІДЗНАКА

 

   

    Наталії Миколаївні Григор'євій, керівнику

    волонтерського руху в НВК «Школа гуманітарної

    праці», присуджена днями стипендія Херсонської

    ОДА

 

 

 

 

 

 

 

 

 

У навчально-виховному комплексі «Школа гуманітарної праці» до патріотичного виховання і волонтерського руху ставляться серйозно - вже багато років вихованці школи, вчителі та батьки співпрацюють з Червоним Хрестом, шефствують над ветеранами, допомагають дітям-сиротам.

 

У школярів є навіть своє шкільне «Міністерство», яке займається саме волонтерською роботою. Коли на території нашої країни почалася антитерористична операція, колектив навчального закладу не залишився осторонь в цей важкий для наших захисників час.

 

На початку 2014-2015 навчального року на першому засіданні «Міністерства», яке займається волонтерською роботою, було вирішено спільно з батьками, вчителями, зібрати і передати медикаменти, продукти харчування, засоби зв'язку, теплі речі, предмети особистої гігієни для поранених воїнів у зоні збройного конфлікту.

 

Ніхто не очікував, що пропозицію «Міністерства» буде так активно підтримано. Кілька разів, за допомогою настоятеля Свято-Покровського храму отця Сергія Чудінович, відправляли в зону АТО медикаменти, продукти, теплі речі, засоби зв'язку для наших поранених військових на суму 18,5 тис. грн., а також діти писали листи солдатам, малювали малюнки з побажаннями миру в нашій країні.

 

Напередодні Всесвітнього Дня волонтерів у школі відбулася зустріч учнів з херсонськими волонтерами, які протягом багатьох років активно займаються благодійною діяльністю.

 

Діти поспілкувалися з депутатом міської ради Еліко Маркеловим, юристом Ольгою Нестерович, настоятелем Свято-Покровського храму Сергієм Чудінович. Це люди, для яких турбота про інших, небайдужість, співчуття і підтримка - сенс життя.

 

У грудні 2014 року було проведено концерт творчих колективів учнів НВК для дітей прикордонників, переселених з АР Крим, вручені подарунки. 31 січня школа відзначала свій 23-й день народження. У цей святковий день колектив навчального закладу продовжив свою важливу благодійну місію. Директор школи Артем Кияновський передав представнику Червоного Хреста в Херсонській області частину коштів, виручених від концерту для допомоги тим, хто її найбіліше потребує.

 

У лютому 2015 в Херсонському обласному академічному музично-драматичному театрі ім. М.Куліша відбувся благодійний концерт, проведений НВК «Школа гуманітарної праці» спільно з міським управлінням освіти і профспілкою вчителів. Кошти від концерту (43150 грн.) були передані на лікування двом пораненимсолдатам.

 

25 лютого 2015 учениця 7А класу Ветчинова Поліна і голова профспілкового комітету НВК Григор'ева Наталя Миколаївна від імені всіх учнів та педагогів ШГП взяли участь у благодійному телерадіомарафоні «УКРАЇНА - ПОНАД УСЕ» і в прямому ефірі передали гроші на допомогу херсонським пораненим воїнам.

 

 

 

 

Щорічно в рамках проведення Тижня Милосердя рішенням Президентської ради та Міністерства культури і шефської допомоги, учні ШГТ беруть активну участь у благодійній акції «Допоможи бідним пережити зиму». Спільними зусиллями педагоги, діти і батьки збирають і передають Суворовській та Дніпровській районним організаціям Товариства Червоного Хреста речі, продукти, медикаменти, предмети гігієни на суми від 4 до 5 тис. грн.

 

Не припиняється волонтерський рух і в цьому навчальному році. Колектив НВК «Школа гуманітарної праці», Херсонське міське управління освіти, міськком профспілки вчителів проводять благодійний проект - мюзикл «Малюк і Карлсон», який відбудеться 20 жовтня 2015 о 14.00 в обласному музично-драматичному театрі ім. Куліша. Всі кошти, отримані від продажу квитків, будуть вручені дітям, чиї батьки загинули в ході збройного конфлікту на сході України.

 

За велику організаторську роботу і милосердя голова Херсонської обласної адміністрації Андрій Путілов на обласному форумі педагогів вручив керівнику волонтерського руху Н. Григор'євій обласну стипендію.

 

 

Фото – www.khersonline.net

Джерело:

http://khersonline.net/novosti/obschestvo/47268-rukovoditelyu-volonterskogo-dvizheniya-v-uvk-shgt-prisuzhdena-oblastnaya-stipendiya.html

 

 

Переглядів: 613 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Четвер, 28.03.2024, 20:03
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 359
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 1
Користувачів: 1
alexapostolyuk77
Iv. Stepura © 2024